Fiatalok! Nektek mi a hobbitok?
Figyelt kérdés
Leginkabb 20-30 evesekre vagyok kivancsi, de irhat barki! :) Kort, nemet is irjatok!2015. ápr. 2. 18:57
21/31 anonim válasza:
Motorozás, géptervezés, amit ki tudok emelni.
21/f
22/31 anonim válasza:
Olvasás, filmezés, zene hallgatás. Régebben szerepjáték, de egy jó ideje már csak online játékok(LoL,WoW) maradtak, ha van időm és kedvem.
24/31 anonim válasza:
Eddig a nyelvtanulás volt,de most már kezdem egyre jobban életmódként alkalmazni,azaz mindennap tanulom,amennyit csak tudom.
Emellett hobbiból futni szoktam,meg kondizni.
21/F.
25/31 anonim válasza:
Színház, színház, színház, színház, színhááááááz!!!!
Ezenkívül:
-scrapbookozás és egyéb kézműveskedés
-mozi
-olvasás
-koncertre járás és zenehallgatás
-írás (bár annyira nincs hozzá tehetségem :D)
-sétálás
-tánc
-sminkelés
25/N
26/31 anonim válasza:
Saját vállalkozásom van,fém megmunkálással foglalkozom éjjel/nappal,kb. 6 éve bringáztam utoljára,szórakozóhelyen két éve voltam,barátnő/feleség nincs!
28/F
27/31 anonim válasza:
Rajzolok, fotózok, időnként zongorázom, nyáron tollasozunk. A filmeket én is szeretem és a zenéket is, főleg a régieket.
28/31 anonim válasza:
Zenélés (bár ez már nem hobbi szinten van)
írás, vásárlás :D
17l
29/31 anonim válasza:
Szeretek filmeket nézni, nyelvet tanulni (sajnos sok tehetségem nincs hozzá, de lelkes vagyok), olvasni, sütni (elsosorban kekszeket és aprósüteményt), varrni, biciklizni, nagyokat sétálni. Talán ezeket mondanám hobbimnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!