Mi az amit a fiatalok divatként követnek, vagy "használják" és meg sem ismerik a jelentését? Neked mi a véleményed erről? Milyennek tartod ezt az egészet?
Először az iphone ra gondoltam, de aztán mégsem.
Segítenétek?
Suliba kellene, de most hirtelen nem tudom:(
swag? yolo?
Fogalmam sincs, hogy honnan erednek, mit jelképeznek, de mostanában rengeteg fiatal ezekkel a szavakkal dobálózik. Nem tudom, hogy ők tudják-e, hogy pontosan mi ez, amit követnek.
Hozzáteszem, (tisztelet a kivételnek).
Amikor egy 14 év körüli srác, rámondja magára, hogy ő swag, meg yolo, és társaival illeti magát, közben azt sem tudja valójában, hogy mit is jelent.Úgy tudom a swag az angol Secret We Are Gays titokban melegek vagyunk..
Köszönöm szépen. Én is ennyit tudtam írni, de ez nagyon kevés.
Erről kéne írni egy kis fogalmazást?
Vagy fel kell sorolni minél több ilyet?
Ha fogalmazást kell írni, akkor leírhatod, hogy hogyan öltözködnek, hogyan viselkednek, mit gondolnak magukról, mit gondolnak erről a stílusról. És kereshetsz neten infókat, hogy valójában mit jelentenek ezek a kifejezések és honnan erednek, hogyan és miért terjedt el.
Igen:)
Etika tanárunk találta ki.
Még a zenére gondoltam, főleg a most nagyon felkapott RTm meg garage pulóveres fiúk lányok.
Nagyon szeretek írni, még van rá 1 napom, de most pechemre semmi érdekes nem jut eszembe.
Zenében kiket lehetne mondani?
Úgy gondolom, az is elég divat,mikor valaki rámondja magára, hogy a reggae stílust képviseli, közben semmit nem tud róla.
Ez csak egy példa.
Ez az RTm (nem tudom mi ez) és a Garage is jó ötlet.
Erről még eszembe jutott, hogy régebben divat volt és most újra divat a CCCP-s póló/pulóver. Szerintem ezt sem sokan tudják, hogy mégis igazából mivel azonosulnak, ha magukra veszik. Bár ez már egy komolyabb téma, meg politika, úgyhogy lehet, hogy ilyenről nem lenne szerencsés írni :)
Illet van még az arab kendő sálként hordva. Az is nagy divat (legalábbis tavaly nagyon az volt). De ez is komolyabb téma :)
A CCCP-s pulcsi rémlik:)
De valami orosz ha jól tudom.
A kendő. Elég sok lányon láttam ezt..
Ha már szó esett pulóverről ...
Che Guevara sem piskóta, rengetegen hordanak ilyeneket is.
Na, meg akár Lenin-est is vehetsz sarlóval, kalapáccsal.
Akkor már ott vannak, a tizenéves kis metálos lányok, akik a zene szövegét sem értik, csak bömböltetik a fülükbe, mert ők most lázadnak. Az emósok, akik önmagukat vágdossák a semmiért..
Meg igazából bármelyik zenére rá lehet ezt mondani. Nem hiszem, hogy a rádióban hallott slágereknek sok fiatal tudná a szövegét, meg azt, hogy pontosan miről is énekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!