A DM-ben, és egyéb boltokban miért nem használják, a PayPass kártyát?
PayPass-os fizetést neked kell jelezned, az eladó nem is érintheti a terminalhoz, ezt nekem el is mondták.
Tehát ha simán átadod a kártyát, ők csak a mágneskártya, vagy chip segitségével használhatják.
Nekem eddig semmi gobd nem volt vele, amióta jelzem előre a PayPass-t.
#3 - aktuális "mindenki megfigyel engem" konteó... és ha igen? annyira titkos, hogy milyen sampont és tejfölt veszel? Egyébként én nem bánom, nemrég kaptunk egy kuponfüzetet a TESCO-tól, amiben szinte csak olyan dolgok voltak, amiket gyakran veszünk ott. Lehet, hogy bankkártyainfó alapján csinálták, de rohadt jól jött.
Kérdezőnek.
Ne haragudj, a harmadik mondatnál nem tudtam tovább olvasni, kifolyik a szemem ettől az írástól! Ajánlanám a vesszőszabályok átnézését és a vessző utáni szóköz ütést. Mert,így,képzeld el,kva szar,elolvasni,amit írsz.
Egyébként a helyes sorrend az, hogy veszed elő a bankkártyádat, közlöd, hogy paypassos, erre ő azt mondja, hogy oké, és mehet a menet. Vagy azt mondja rá, hogy paypassal nem tudsz ott fizetni. Az sem törvényszegés, sehol nincs leírva, hogy egy boltnak kötelező biztosítani a paypass fizetést.
Esetleg arra nem gondoltál, hogy oka van annak, hogy mindenki így néz rád? Vagy majd a 100. "szőke nő" után is azt fogod gondolni, hogy mindenki hülye, és te vagy a helikopter?
Ragaszkodj ebből is a sajátmárkáshoz. De ha nincs, akkor azt amit a szőke kislány ajánl.
Készpénz. (A kézpénz az a pofon.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!