Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi az amit a fiatalok divatkén...

Mi az amit a fiatalok divatként követnek, vagy "használják" és meg sem ismerik a jelentését? Neked mi a véleményed erről? Milyennek tartod ezt az egészet?

Figyelt kérdés

Először az iphone ra gondoltam, de aztán mégsem.

Segítenétek?

Suliba kellene, de most hirtelen nem tudom:(

2015. jan. 8. 09:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Yolo - You Only Live Once azaz, csak egyszer élünk.

Swag - Secretly We Are Gay azaz, titkon homoszexuálisak vagyunk.

De egy csomó szónak kettős (vagy több) értelme van, és ezek is átmentek már nem kevés változáson. Valami olyasmit jelent, hogy "laza", "menő".

#9 Erősen kétlem, hogy valaki divatból hörgős metált hallgat. Pont ez az a tipikus zene műfaj, amit Képtelen vagy hallgatni, ha nem tetszik. Más dolog, hogy alig, vagy nem érted a szöveget - megsúgom, legtöbb dalnak ótvar szövege van, random összedobálva.

A tinédszereket amúgy sem... zsbad... elővenni ilyenért. Mindenki átmegy kisebb-nagyobb mértékben egy lázadósabb korszakon, ahhoz külön önbizalom kell, hogy egy vadabb stílust is felvegyél (metálosok, ghotok, punkok pl.). Nem - mindenki hagyja őket a fenébe, hadd bontakozzanak ki. Majd kinövik - vagy nem növik. Csak önmagukat próbálják megtalálni, az istenit.

A mostanában menő szubkultúra pl a grunge is, szerintem. Vagy a pale goth.

2015. jan. 8. 16:10
 12/12 anonim ***** válasza:
Javítok: szabad*
2015. jan. 8. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!