Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lányok nektek mennyire fontos...

Ekvinitus kérdése:

Lányok nektek mennyire fontos az hogy udvariasan viselkedjenek veletek szemben?

Figyelt kérdés
Ahogy haladunk elöre az időben, azt figyeltem meg hogy egyre érzékenyebben reagálnak a lányok és a nők a negatív emberi megnyílvánulásokra függetlenül attól hogy férfi vagy nő az aki durván ellenszenvesen viselkedik. És egyre több időbe kerül egy-egy komolyabb szándékos sérelem feldolgozása mint mondjuk 10 évvel ezelőtt. Ez így van, vagy én nem látom reálisan ezt a kérdést?

2015. ápr. 2. 12:31
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
100%
Nőként én azt gondolom el kell fogadnunk azt hogy különbözőek vagyunk, bár a kérdező által felhozott példák szerintem sem a legszerencsésebbek. De mondjuk nézzünk szét a sportban, másra képes egy nő és másra egy férfi. De az hogy ki képes otthon villanyt szerelni vagy felásni a kertet az nem ez a kategória, az teljesen személyes, egy nő is és egy férfi is képes vagy képtelen lehet rá, és elsősorban eszerint a képesség szerint kell(ene) mérlegelni a segítséget nem pedig a neme alapján. Én általában örülök a segítségnek, de vannak helyzetek amikor fölösleges, vagy egyenesen zavaró (pl ha nyitva tartja nekem az ajtót pedig 20 méterre vagyok még, vagy ha babakocsit kell emelgetni amit mindig csak a tulaj tud úgy felemelni hogy ne csukódjon össze :), ezt pl nem szokták tudni azok akik ajánlkoznak). És igen, van amikor valamit kimondottan magam szeretnék megcsinálni, annak ellenére hogy férfiasnak tartott dolog (pl bútorszerelés, azt nagyon szeretem, legalábbis amíg nem kell fúrni :) ).
2015. ápr. 10. 20:19
 42/42 anonim válasza:
NAGYON FONTOS
2015. jún. 8. 06:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!