Meg akarok halni de a barátaim nem akarják mit tegyek?
Kezdjük ott gyakran elgondolkodom azon hogy miért születtem meg hisz az életemnek nem sok értelme van "bár soha megse születtem volna" másodszor egy nagy nulla vagyok az iskolában egy -LÚZER- voltam csúfoltak és megvertek minden lány rondának tartott sőt többség még most is annak tart amibe bele kezdek szinte semmi sem sikerül ügyetlen vagyok sőt béna és szemüveges fizikailag gyenge vagyok gondoltam rá hogy sportolok vagy valami de hát sose lett abból semmi tudom hogy sosem késő változni de egészen 16 éves korom óta gondolkodom azon hogy megkellene halnom bár szakközép suliban többször majdnem megöltek engem már bánom hogy csak majdnem miért menekültem meg? miért volt mindig mázlim? miért éltem túl az élet veszélyes dolgokat? ezekre a választ nem tudom de azt igen hogy sok jó barátom lett az utóbbi időbe mióta ott hagytam a sulit sőt munkám is volt de amire a világon még az életemnél is jobban sőt a világ minden kincsénél is jobban vágyom azt sose kaptam meg :D és ha megölöm magam akkor már nem is lesz rá esély ha csak nem születek ujjá de arra kicsi az esély köszi ha végig olvastad és nemtudom még hogy megöljem-e magam de nagyon ott tartok hogy hamarosan döntenem kell mi legyen a sorsom.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!