Meg akarok halni de a barátaim nem akarják mit tegyek?
Kezdjük ott gyakran elgondolkodom azon hogy miért születtem meg hisz az életemnek nem sok értelme van "bár soha megse születtem volna" másodszor egy nagy nulla vagyok az iskolában egy -LÚZER- voltam csúfoltak és megvertek minden lány rondának tartott sőt többség még most is annak tart amibe bele kezdek szinte semmi sem sikerül ügyetlen vagyok sőt béna és szemüveges fizikailag gyenge vagyok gondoltam rá hogy sportolok vagy valami de hát sose lett abból semmi tudom hogy sosem késő változni de egészen 16 éves korom óta gondolkodom azon hogy megkellene halnom bár szakközép suliban többször majdnem megöltek engem már bánom hogy csak majdnem miért menekültem meg? miért volt mindig mázlim? miért éltem túl az élet veszélyes dolgokat? ezekre a választ nem tudom de azt igen hogy sok jó barátom lett az utóbbi időbe mióta ott hagytam a sulit sőt munkám is volt de amire a világon még az életemnél is jobban sőt a világ minden kincsénél is jobban vágyom azt sose kaptam meg :D és ha megölöm magam akkor már nem is lesz rá esély ha csak nem születek ujjá de arra kicsi az esély köszi ha végig olvastad és nemtudom még hogy megöljem-e magam de nagyon ott tartok hogy hamarosan döntenem kell mi legyen a sorsom.
20/F
"Két, fölösleges munka van az életben, a dióverés és a hólapátolás. Mert a dió egyszer úgyis leesik, a hó meg elolvad magától."
Megnyugtatlak öregem. Meg fogsz halni, így vagy úgy, de ez már csak idő kérdése.
Ez a mentalitás nekem nagyon sokat segített anno, hogy túllépjek az önsajnálaton és tovább tudjak menni. Mivel úgyis meghalok ezért nem tartom sokra az életet, nem tartom sokra mások életét sem. Viszont ugyanígy nem tartom sokra a halált, sem mások halálát. Amíg tinédzser az ember azt hiszi övé a világ és örökké élhet, pedig nem. Mind haldoklunk, legfeljebb csak nagyon lassan.
Nem kell meghalnod, gondolkodnod se kell ezen. Utána mi lenne jó? Elmúlnának a rossz napok, a sz*r kedv? Ez igaz, de viszont jó sem történhetne veled, nem lenne meg az esélyed a boldogságra.
Nekem nincs senkim, nincsenek szüleim, egy testvérem van, vele is egy évbe talán ha 3-szor beszélünk, magányos vagyok így 20 éves fejjel, és sokan nem is értik. Mindig mondják, hogy "De hát miért nincsenek barátaid, olyan kis szép vagy!"
Aha, csak azok a bizonyos barátok csak érdekből voltak mellettem, szépen lassan el is koptak.
Most halt meg az apám, akit 14 éve nem láttam, nekem kell intézzem a temetését, mert nincs senkije. Alkohol végzett vele.
A párkapcsolatom borzalmas, tisztába vagyok vele, hogy társfüggő vagyok, ezért nem lépek ki, mert kell mellém valaki, mégha nagyon rossz is köztünk a helyzet.
És ennyi siránkozás után, csak egyetlen egy dolog éltet, a kutyusom. Most is épp itt játszik mellettem, bohóckodik, amikor együtt vagyok vele akkor látszik rajta, hogy boldog, imádjuk egymást, és tudom, hogy miatta nem szabad feladnom. Tudom ez hülyén hangzik, de egy kutya tart életben.
És csak arra gondolok, hogy lesz ez még jobb is. Lesz egy normális, szerelemben gazdag párkapcsolatom, lesz saját családom, szóval minden szép és jó lesz. Most rossz, de mint szokták mondani: "Szivárvány sincs eső nélkül". :)
Szóval fel a fejjel, küzdj az álmaidért, ha nincs, akkor tűzz ki magad elé célokat, és valósítsd meg őket. :)
2-es vagyok. Bocsi, elrontottam azt a fantasztikus idézetet. :)
"Boldogság. Mindenki fájdalom nélkül akarja, de szivárvány sincs eső nélkül."
"Meg akarok halni de a barátaim nem akarják mit tegyek?"
Mi van? Végigbömbölted a világot ezzel a "meg akarok halni" bullshitt dumával és vártad, hogy a barátaid erre mit mondanak, hogyan próbálnak vígasztalgatni, lebeszélni? Tudod kik csinálnak ilyet? 13 éves lányok, hogy így csikarjanak ki a többiektől egy kis figyelmet. Szedd már össze magad. Férfiatlan vagy, az minden bajod forrása. Gondolom anya nevelt egyedül, nem volt egy bormális férfiminta előtted soha? Hát ez hátrány, de megoldható, csak ne hüppögj magadat sajnálgatva, ez a "jahahajj, én olyan szerencsétlen vagyok, egy igazi lúzer, sosem volt csajom és nem is lesz, meg akarok halnihihi..." ez még egy nőnél sem indította be a szexuális vonzalmat.
Hű utolsó te aztán tudsz. :D
Nem van apám is és anyám is még élnek de hogy őszinte legyek 18 éves korom óta apámmal nem jövök ki túl jól anyám pedig azt se tudom szeretett-e valaha amikor 16 éves koromba tesi órán balesetben eltört a kezem véletlen volt de anyám engem hibáztatott hogy direkt csináltam ennyit erről. :)
feltünési viszketegség? való igaz szinte minden barátomtól megkérdeztem ha hirtelen eltünnék és többé nem kerülnék elő hiányoznék-e vagy feltünne-e? és igen igaz barátok nem akarják hogy bajom essen.
hogy sose volt még csajom és a világon mindennél jobban arra vágyok ez is igaz és ez lenne a legfőbb oka hogy öngyilkosságon gondolkodom de eddig még nem tettem semmit viszont addig ne itélkezz még nem ismersz lúzer voltam igen nem álltam ki magamért sose védtem meg magam pedig kellett volna apám mindig mondta hogy súlyzózzak vagy valami de hallgattam én rá? nem nem hallgattam rá próbáltam súlyzózni de nehéz volt és fárasztó az öngyilkosság nem megoldás de megváltás lenne. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!