F/15 anyi h melegekre tudom csak kiverni de nem vok az nem akarok az lenni nagyon sokszor hangulat ingadozások egyszer drámai depi egyszer sad önygyi a szüleimmel szar a kapcsolatom és sok fura álmom van és barátaim elhagynak és bunkók velem?
Ez sajnos vagy nem sajnos, de nem akarás kérdése, hogy meleg vagy-e vagy sem. Ezek szerint a hangulatingadozás korába léptél. Változó, hogy kinél meddig tart, vagy hogy egyáltalán van-e. Ha nem te tettél valamit a barátaid ellen, és így megváltoztak, akkor nem is voltak igazi barátok. Szerintem keress új barátokat, új hobbit vagy bármit, amitől jobban érzed magad.
Melegként mondom, hogy kicsit nehezebb így az élet, de vannak jó oldalai is. Szerintem túl keveset tudsz a melegekről, azért vagy így ellenük.
Az álmok nem furák, szerintem így próbálod meg tudatalatt feldolgozni, hogy mi zajlik körülötted.
Amíg én sem tudtam, hogy mi velem a helyzet, addig sokszor voltak meleg szexuális álmaim. Mióta elfogadtam magamat, azóta ritkábban.
Az se biztos, hogy meleg vagy, csak érdekel a férfitest, lehet hogy később a női test fog majd érdekelni, ezt nem lehet biztosra megmondani előre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!