Ha jókat akarok beszélgetni, cigizni kell?
Figyelt kérdés
Azt látom a suliban, munkahelyen, jókat beszélgetnek a dohányosok, a cigizszünetben sokat nevetnek, poénkodnak szidják a többi embert...
Máshol nem látok ilyen társaságot! Két ismeretlen kimegy cigizni, és elkezdenek beszélgetni, mint vadidegenek!
Ha jó társaságot akarok, cigiznem kell, keresni ezeket az embereket?
2014. júl. 25. 17:40
1/5 anonim válasza:
Cigizned akkor kell ha beteges és büdös szeretnél lenni, sárga fogakkal és bőrrel. Ha ismerkedni, beszélgetni akarsz, akkor odamész másokhoz és beszélgetsz... bárhol, bármikor amikor látod hogy ráérnek.
2/5 anonim válasza:
A rágyújtás és a jó társaság nem feltétlen jár együtt de nem is zárják ki egymást.
3/5 anonim válasza:
Én sose dohányoztam, de simán kimentem a cigizők közé az udvarra beszélgetni.
4/5 anonim válasza:
Sajnos az a helyzet, én is tapasztaltam, hogy a dohányzásra kijelölt hely amolyan tárgyaló szoba lesz, és aki nem látogatja, sok mindenből kimarad. :(
5/5 anonim válasza:
Menj ki, beszélgess, állj úgy, hogy tőled fújjon a szél feléjük, és ne cigizz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!