Hülyeség 19 évesen a jövőm miatt ennyire aggódni? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Sokszor elgondolkodom, hogy mit hoz a jövő. Néha azért aggódok , hogy "mi lesz ha nem lesz állásom, nem leszek jó szakember?" tudom hogy ez évek kérdése még, de mégis mindig felteszem ezt a kérdést magamban, és aggódok. Egyébként földrajzot fogok tanulni jövőre és térinformatikus szeretnék lenni.2015. márc. 31. 23:33
1/13 anonim válasza:
Amin érdemes elgondolkozni kedves kérdező, az az, hogy keresett e a szakma. Egyébként pedig mindig az aktuális problémára kell koncentrálni, mert azt tudod megoldani, a többit le kell sz.rni.
2/13 anonim válasza:
Nem csodálom, hogy aggódsz miatta. Térinformatikus állás azért akad, ne add fel ezt az álmod! De érdemes mellette mást is tanulnod.
Azért mondom ezt, mert én is az vagyok.
3/13 A kérdező kommentje:
Kedves 2.
Mennyire keresett a szakma és mit érdemes mellette tanulni? Pl programozást?
2015. márc. 31. 23:44
4/13 anonim válasza:
Mi a különbség a térinformatikus és a földmérő között?
5/13 anonim válasza:
Én pl programozást tanulok mellette :) Azt abszolút érdemes. Keresettek.
Lehet találni. Jóval többet, mint földtudósként. Ha lesz szakmai gyakorlatotok, az nagy előny, be lehet próbálkozni, hogy utána ott maradj dolgozni.
6/13 anonim válasza:
Szerintem nagyon hasonló. Térképészként a gyakorlatban mindkettővel foglalkozol.
7/13 anonim válasza:
Azt kell mondjam pénzt bármilyen melóból lehet kapni, én azon aggódnék lesz-e lakhatásom, olyan amit elképzelek magamnak stb.
8/13 anonim válasza:
A térinformatika szuper dolog, garantálom, hogy ezzel nem lesz gondod elhelyezkedni. Néhány térinformatikussal dolgozom (néha akad meló a projektjeimben) és rommá keresik magukat. Viszont 90% informatika/grafika és 10% földrajz. Szóval ha megjegyeztél 50 fővárost és ötös vagy föciből, attól a térinformatika egészen távol van még.
9/13 A kérdező kommentje:
Programozást én is elsajátítom majd.
Remélem 5 év múlva is lesz kereset rá, amikor végzek :)
2015. márc. 31. 23:56
10/13 A kérdező kommentje:
Igen 8., ezzel tisztában vagyok. Nem véletlenül van külön térinformatikai mesterképzés.
2015. márc. 31. 23:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!