Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hülyeség 19 évesen a jövőm...

Hülyeség 19 évesen a jövőm miatt ennyire aggódni? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Sokszor elgondolkodom, hogy mit hoz a jövő. Néha azért aggódok , hogy "mi lesz ha nem lesz állásom, nem leszek jó szakember?" tudom hogy ez évek kérdése még, de mégis mindig felteszem ezt a kérdést magamban, és aggódok. Egyébként földrajzot fogok tanulni jövőre és térinformatikus szeretnék lenni.

2015. márc. 31. 23:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Amin érdemes elgondolkozni kedves kérdező, az az, hogy keresett e a szakma. Egyébként pedig mindig az aktuális problémára kell koncentrálni, mert azt tudod megoldani, a többit le kell sz.rni.
2015. márc. 31. 23:35
 2/13 anonim ***** válasza:

Nem csodálom, hogy aggódsz miatta. Térinformatikus állás azért akad, ne add fel ezt az álmod! De érdemes mellette mást is tanulnod.

Azért mondom ezt, mert én is az vagyok.

2015. márc. 31. 23:38
 3/13 A kérdező kommentje:

Kedves 2.

Mennyire keresett a szakma és mit érdemes mellette tanulni? Pl programozást?

2015. márc. 31. 23:44
 4/13 anonim ***** válasza:
Mi a különbség a térinformatikus és a földmérő között?
2015. márc. 31. 23:46
 5/13 anonim ***** válasza:

Én pl programozást tanulok mellette :) Azt abszolút érdemes. Keresettek.

Lehet találni. Jóval többet, mint földtudósként. Ha lesz szakmai gyakorlatotok, az nagy előny, be lehet próbálkozni, hogy utána ott maradj dolgozni.

2015. márc. 31. 23:52
 6/13 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon hasonló. Térképészként a gyakorlatban mindkettővel foglalkozol.
2015. márc. 31. 23:53
 7/13 anonim ***** válasza:
Azt kell mondjam pénzt bármilyen melóból lehet kapni, én azon aggódnék lesz-e lakhatásom, olyan amit elképzelek magamnak stb.
2015. márc. 31. 23:54
 8/13 anonim válasza:
A térinformatika szuper dolog, garantálom, hogy ezzel nem lesz gondod elhelyezkedni. Néhány térinformatikussal dolgozom (néha akad meló a projektjeimben) és rommá keresik magukat. Viszont 90% informatika/grafika és 10% földrajz. Szóval ha megjegyeztél 50 fővárost és ötös vagy föciből, attól a térinformatika egészen távol van még.
2015. márc. 31. 23:55
 9/13 A kérdező kommentje:

Programozást én is elsajátítom majd.

Remélem 5 év múlva is lesz kereset rá, amikor végzek :)

2015. márc. 31. 23:56
 10/13 A kérdező kommentje:
Igen 8., ezzel tisztában vagyok. Nem véletlenül van külön térinformatikai mesterképzés.
2015. márc. 31. 23:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!