Miért lett ekkora divat az ivás?
Vasárnap Budapesten sétáltam a barátommal a 4-6 villamos vonalán reggel 9-től. Egymást érték a kocsmák/sörözők/borozók/stb
És egyik ilyen hely sem volt üres, minimum félig tele volt, de volt olyan, ami teljesen :(
Utána elkezdtük számolni, hogy 11-ig hány gyalogos embert látunk alkoholos itallal a kezében (sör/bor): 9 ember.
Szerintem szánalmas.
Attól még, hogy valaki alkoholt iszik, nem biztos, hogy be is rúg, vagy, hogy mocskosul leissza magát a sárga földig.
Mi a haverokkal például, ha beülünk egy sörözőbe, max 3 korsóval iszunk meg, de inkább 2-vel. Semmi bajunk nem lesz tőle, még csak be sem csiccsentünk.
Nem értem, hogy ez miért lenne szánalmas.
Az alkohol feloldja a gátlásokat, így egy kicsit el tud lazulni az ember.
Bevallom reggel nem szoktam kocsmába járni így nem tudom, hogy mennyire vannak tele a helyek.
9 ember meg igencsak kevés, főleg ha egy egész villamos vonal alatt volt ennyi.
Én csak hétköznap járok Pesten, akkor nem tapasztalom ezt, de kitudja...
Csakúgy közlöm, azoknak az embereknek, akik azt ecsetelik,hogy így meg úgy beb*sztam, megosztják a Tibi atyás posztokat, 99,9 %a kamuzik.
Oké, egyszer-kétszer lehet, hogy berúgnak, de nem ebből áll minden hétvégéjük. Otthon ülnek a gép előtt és Minecraftoznak, meg Dancsót néznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!