Miért lett ekkora divat az ivás?
1/22 A kérdező kommentje:
És a lányok is ugyanúgy csinálják. Az egyik osztálytársam büszkén mesélte, hogy úgy berúgott, hogy 5-6 ember k*rogatta egy buliban. A barátnőim meg hazafelé minden árokba beleestek meg egymással csókolóztak és ez a menő...
Ha érdekel az én személyes történetem:
Huszon éves fiatalember vagyok. Tudod én is szeretnék mittomén, moziba járni, drága étterembe beülni, autókázni a városba, rendezvényekre járni stb... De sajnos ilyenekre nincs pénzem és a barátaimnek se. Ezért marad hogy megvesszük a Tescoba a 300Ft-os borokat, aztán leülünk az utcán egy padra bevedelni. Ezek azok az esték amikor egy kicsit fel tudok szabadulni, és nem kell arra a sok dologra gondolnom ami a fejembe kattog.
2015. márc. 26. 22:51
3/22 A kérdező kommentje:
Héba-hóba oké, meg mértékkel, de minden hétvégén szétcsapni magad öntudatlanra szerintem gáz.
+1
Mondjuk én mostanában már nem iszom, mert elszakadtam a barátaimtól.
2015. márc. 26. 22:56
Hétvégén legalább egyszer berugok de van hogy csütörtöktől vasárnapig akár két három alkalommal is. Nem az hogy csatak részeg vagyok, meg járni nem tudok, de azért látszik már rajtam rendesen a dolog.
2015. márc. 26. 22:59
Kinek mi az értékrendje :D
2015. márc. 26. 23:03
Én például soha nem iszok,csak vizet :D
2015. márc. 26. 23:04
"De sajnos ilyenekre nincs pénzem és a barátaimnek se."
Ez ritka manapság. A tipikus az, hogy apuci-anyuci otthon éhezik, a gyereknek viszont mindent a segge alá tesznek, aki pedig nem győzi vedelni a Long Island koktélokat a lehető legdrágább discoban, a tucc-tucc, meg az éppen menő designer drog mellett.
2015. márc. 26. 23:06
@23:06
Bár még otthon élek, de a kicsapongásaimat magamnak fedezem.
2015. márc. 26. 23:07
Régebben rendszeresen berúgtam, mert csak így tudtam feloldódni és ismerkedni másokkal, amire szükség volt mikor új környezetbe kerültem. Utána azért rúgtam hogy bizonyítsam nekik mekkora party arc vagyok. Aztán besokaltam. Nem mentem a társaságba és ma már egyáltalán nem iszom alkoholt. Annyira nem bírom már, hogy két sörtől egész másnap rosszul vagyok és ahogy a mondás tartja: "Minek iszik, aki nem bírja". Jól meg vagyok nélküle, de sosem ítélem el azokat, akik nem így élnek mert én is pontosan tudom milyen. Csak azzal legyen tisztába az ember, hogy az együtt bulizás nem jelent barátságot, mert sok ember azt hiszi attól, hogy minden nap együtt isznak valahol ők már barátok. Ha bezár a kocsma ahová jártak, vagy véget ér a gimi/egyetem ezek a barátok fognak először lekopni és eltűnni a föld színéről.
2015. márc. 26. 23:11
Kapcsolódó kérdések: