Szerintetek megéri lottózóba járni?
Figyelt kérdés
Én már két éve járok oda csővezni... puttó, Black Jack stb., tippmix, 5-ös éa egyéb marhaságokra verem el mindig a pénzt2015. márc. 21. 19:59
2/7 MrPifta válasza:
számold ki, mennyi pénzt játszottál eddig, és mennyit nyertél vissza
4/7 anonim válasza:
"pénzt elverni" erre nem éri meg, de heti 225Ft nem a világvége, és legalább a remény ott van, hogy nyersz pár 100 millát. Igaz az esély kicsi rá, de arra is kevés, hogy felépítesz egy olyan vállalkozást ami pár 100 milla tiszta hasznot hoz.
5/7 A kérdező kommentje:
950Ft ott vertem el a héten erre a marhaságra
ha mindent össze számolnák akkor olyan - 50-60Ezret buktam
2015. márc. 22. 06:36
6/7 anonim válasza:
Megéri. Heti 225 forint igazán nem sok egy kis játékért, és a lehetőségért. Szerintem mindenképpen megéri heti egy sört beáldozni érte.
De többet nem.
7/7 anonim válasza:
Gondolj arra valaki cigit vesz vagy piát ne adj isten drog..
ebböl károd csak annyi hogy nem lesz pénzed de a lehetöség ott van hogy nyerhetsz!!csak normális keretek közt maradj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!