Más is érzett már így?
Figyelt kérdés
Hosszú ideje azt érzem, hogy az életnek semmi értelme sincs. Hogy az emberek csupa felesleges dolgon görcsölnek, hogy nagy átverés az oktatás és a társadalom. És még ehez hasonlók :/2015. márc. 17. 19:08
1/6 anonim válasza:
Ja.
Nem az oktatás, és főleg nem ez a társadalom ad értelmet az életemnek, hanem én magam. Így aztán igyekszem a felesleges dolgokat kizárni.
2/6 anonim válasza:
Igen, és megpróbálok nem rá gondolni. Inkább lefoglalom magam olyan dolgokkal, amiket szeretek.
3/6 anonim válasza:
Az emberiség jelenlegi legnagyobb problémája maga a modern civilizáció, az emberek 98%-ának FOGALMA nincs arról, hogy mi a sz/r folyik körülötte. Minden ott van az orrunk előtt.
Egyébként igen, évekig voltam lehangolt, enyhén depressziós, pszichológusnál is voltam. Most se vagyok kifejezetten jól, de elkezdtem megvalósítani pár dolgot, ami fontos nekem.
4/6 A kérdező kommentje:
"jó" hallani hogy más is látja ezeket. :)
2015. márc. 18. 16:07
5/6 anonim válasza:
Én is érzem ezt sokszor, de próbálok olyan dolgokat csinálni amit szeretek. Te is próbáld ezeket megtalálni. Én kerestem magamnak néhány hobbit, és ezek nagyjából ki tudják nálam egyenlíteni a negatív dolgokat...
6/6 anonim válasza:
Heló!
Én nem vagyok életunt, viszont látom, hogy mennyi marhaság van körülöttem, és ilyenkor elszomorodom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!