Más is érzett már ilyet?
Figyelt kérdés
Olyan fura hogy tisztán emlékszem igaz egyes dolgokra a gyermekkoromból, de már olyan távolinak tűnik. Nem tudom felfogni hogy tudott csak így eltűnni az a sok-sok év. Én meg közben úgy érzem nem tudtam felnőni. Más is van hasonló helyzetben?2014. aug. 23. 23:50
2/5 A kérdező kommentje:
18. ha ez ennyire fontos.
2014. aug. 24. 00:14
3/5 anonim válasza:
Képzeld, én már 60 (!) éves vagyok, és még mindig azt érzem, amit Te!
4/5 anonim válasza:
Ez ilyen gyorsan telnek az évek, én is ha visszaemlékszem hogy 10 évvel ezelőtt mennyivel más volt a világ pedig akkor 9 éves voltam :) Nem voltak még okostelefonok nem volt még facebook és nem voltak 3d játékok. Kimentünk fociztunk vagy bringáztunk, vagy barkácsoltunk, de nem úgy mint a mostani gyerekek. A múltkor egy 8 éves gyerek kezében láttam egy sony xperia L-t ?? ez mi?
5/5 A kérdező kommentje:
4/4 Időpont ma 01:29 az igen! :D hát ilyenek ezek ami kölkök :)
2014. aug. 24. 09:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!