Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Más is érzett már így?

Más is érzett már így?

Figyelt kérdés
Gyakran érzem úgy, hogy ebben a világban megfájdul a fejem, ha gondolkozom. Márpedig gondolkozni kell. De nekem alacsony ehhez a fájdalomküszöböm, nem bírom elviselni ezt a nyomást, ami rám nehezedik az életben... És elképzelni sem tudom, hogy mások hogyan csinálják, hogy élik túl a mindennapokat. Már aludni sem tudok nyugodtan, mert az álmaim zaklatottak, a nappalaim pedig rémesek. Miért nem lehet egy gombnyomással kiszállni ebből az egészből?

2014. dec. 18. 14:00
 1/9 anonim ***** válasza:
Ó, én örülnék neki, ha 3mp-ig képes lennék arra, hogy ne gondolkodjak. Mármint úgy, hogy még a semmire sem gondolok, de nem megy, mert valami mindig eszembe jut, folyton kattog az agyam, még alvás közben is, évek óta minden nap álmodok. Bár azokat én szeretem. :D Én nem érzek így, én ha elveszíteném a tudatomat, megőrülnék, nekem kellenek a gondolataim. (Csak néha kikapcsolnék) :D
2014. dec. 18. 14:13
 2/9 A kérdező kommentje:
Én is szeretek mindent, a tudatomat is, imádok gondolkodni (amúgy az IQ-m is bőven 135 felett van, pszichológiai felmérések szerint), rengetegféle dolgot csinálok, de az életben teljes sikertelenség vagyok. És ez mindentől elveszi a kedvem, még a levegővételtől is lassan... Semmi értelme sincs semminek, minden csak pénz, irigykedés, gyűlölet, gyilkolás, hazudozás és szenvedés... Inkább elmegyek és eltemetem magam.
2014. dec. 18. 14:24
 3/9 Vree ***** válasza:
Csak van valami, aminek örülsz és élvezed?
2014. dec. 18. 14:25
 4/9 anonim ***** válasza:
Konkrétan kéne tudni hogy miben vagy sikertelen, megoldani belőle amit lehet és máris vissza térne az életkedved.
2014. dec. 18. 14:29
 5/9 A kérdező kommentje:
Igen, rengeteg dolog van, amit élvezek, de ezekben sem teljesedhetek ki, mert valami megakadályozza, és lehetetlenné teszi. Én nagyon tudom élvezni ezen a szinten is az életet, ahol most vagyok, csak úgy érzem hogy egyrészt megragadtam, nem tudok szabadulni belőle, sem előre lépni. Ugyanakkor, ha véget ér ez az időszak, akkor pedig még nagyobb terhek és megpróbáltatások következnek, ugyanis még csak tanuló vagyok. De már nem vagyok gyerek sem. És mindig is többet vártak el tőlem, mint amit el tudok végezni. Valaki lőjön le, csak azt kívánom...
2014. dec. 18. 14:30
 6/9 anonim ***** válasza:

Az IQ felméréseket ne keverjük ide, szerintem ostobaság az összes.

Egyébként meg nem eltemetni kell magad, hanem lerázni magadról a láncaidat és kiteljesedni. Ne hagyd, hogy valami megakadályozzon abban, amit te akarsz csinálni.

2014. dec. 18. 14:50
 7/9 A kérdező kommentje:

Megpróbálom objektívan, konkrétan leírni a problémáim felsorolását. Szóval:

- A tanulást mindig is utáltam, és 25 éves létemre, évek óta bénázom az egyetemen, gyakorlatilag a nulla szinten vagyok, mint amikor leérettségiztem.

- Nincs pénzem, viszont adósságom az van, bőséggel.

- Nem vagyok társasági ember, egy-két barátom van, de velük is alig tartom a kapcsolatot.

- Sosem volt barátnőm. Akikbe eddig fülig szerelmes voltam, csak összetörték a szívem, meg még jobban elvették az életkedvemet, meg mindentől a kedvemet.

- Sportolnék, de szintén életkedv, cél és motiváció hiányában kudarcba fullad minden próbálkozásom.

Ennyi, nekem ebből elég...

2014. dec. 18. 15:16
 8/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom, mi velem a baj... Ahogy a kortársaimat nézem, mindenki, aki sikeres, elindul egy cél felé és végig csinálja. Én valahogy képtelen vagyok egy megadott lehetőséggel élni. Nem tudom, miért van ez, de csak pazarlom az időmet is, a pénzemet is, mindenemet... Elegem van.
2014. dec. 18. 15:40
 9/9 anonim ***** válasza:
Szeretnél beszélgetni?: ) Hátha tudok segíteni valamit.
2014. dec. 18. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!