Miért van az, hogy ezen az oldalon minden ember tökéletes/elit?
Arc nélkül sokan írhatnak sokmindent. Ez egy olyan virtuális világ, ahol mindenki az lehet, aki lenni szeretne! Ha csak pár komment erejéig is.
De aki elégedett az életével, az nem kamuzik. Szerintem itt is sokan vannak így, én is az vagyok. Szuperprémium tápot eszik a kutyám, nekem jöhet a bio és a sima kaja is, iphoneom van, 2 diplomám, és többet keresek, mint az átlag. A csokit pedig imádom! Ja, és nem vagyok tökéletes! Senki sem az! A tökéletes egyébként is unalmas! :)
Nem tudom,ezt miből szűrted le,én nemígy látom,de lehet,hogy más témákat nézünk.
Hiába is akar valaki akármilyen tápot adni a cicusának,ha jobban szereti a valamelyik másikat.
Hát a tök egészséges evés rám talált,nem is tudom miért,de ha már tudok valamiről,hogy az jobb,akkor ha tudok ,akkor inkább olyat eszem.A csokiban is a tök keserűt szeretem,és a rendes kakaóport.De nincs semmi mobil izém,talán nem is lesz,ki tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!