Miért van az, hogy ezen az oldalon minden ember tökéletes/elit?
Miért általánosítasz?
A kutyám normál tápot eszik, egészséges étkezés távol áll tőlem, csokit is eszek (mondjuk lemozgom, de mindegy :D), nincs Iphone-om, se okostévém és 1 diplomám sincs...Még egy darabig nem is lesz :D
Am meg ez miért zavar? Irigy vagy?
Ezen az oldalon vagyok, és:
- Utálom a túlzott maximalizmust, és ezáltal a tökéletességet is. Az elit meg nálam sznobot jelent, a sznob embereket meg szintén kerülöm.
- Az egészséges étel számomra a "magyaros", kifutok a világból az ilyen bio szaroktól, amiket persze jó drágán el lehet adni a fentebb említett sznob hülyegyerekeknek :D Igyekszem egészségesen kajálni, de azért nem fogok erről külön beszélgetni (meg többet költeni se rá).
- Tucat androidos telóm van, és régi kocka tévém, amit szerintem ha külön bevizsgálna az EU, már rég betiltott volna :D
- Igyekszem szétpuskázni magam minden vizsgán, egészen az első (és valószínű utolsó) diplomámig.
Én vagyok a hülye? :D
Én nem! :D
Kutyám és macskám nem prémium tápot kap, hanem középminőségűt (erre van pénz).
Ma benyomtam egy csokival leöntött kakaós csigát, nem bánom, mert 9 óra állómunka mellett úgy döntöttem megérdemlem.
Nincs ájfónom, telefonom májusban tölti be 6. életévét, remekül működik.
Egyetemre járok (már amikor munka mellett ráérek), sajnos csak 3,3-as átlaggal :(
Ja: sikerült kiugrasztani a vállamat, amit lehet műteni kell, pajzsmirigy alulműködésem van + PCOS. Szóval egészségem sincs, de utóbbin dolgozom :)
Nem prémiummal etetjük, azt eszik ami van (táp, megmaradt főtt kaja).
Nem eszem egészségesen (van amikor odafigyelek rá, max 1-2 nap).
Régen nagyon sok csokit ettem, de mára már visszafogtam magam.
Nem ájfónom van hanem Z1 compactom.
Nincs okostévém, csak egy 82 centis HD.
Nincs 8 diplomám, csak egy szakmám. ÉS? Így is többet keresek mint egy diplomás. (Nem nyitok vitát, mert ez külföldön van)
Buta kérdés ez és Ne hidd Kérdezö,hogy van tökéletes ember,mert NINCS!!!
Sajnos mindenkinek meg van a maga gondja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!