Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Adnál esélyt egy roma fiunak,...

Adnál esélyt egy roma fiunak, aki a lányoddal ismerkedik?

Figyelt kérdés

Adnál neki esélyt,hogy bizonyítson?

A fiun nem látszik a származása, ha ez döntő ok.

2015. márc. 10. 05:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nem nagyon. Sajnos a belterjesség komoly betegség, ráadásul ki tudja, mit tanult el otthon... A velük járó szagot (nem gonoszságból, van egy bizonyos szaguk) meg nem szokás szeretni :D
2015. márc. 10. 20:20
 12/18 A kérdező kommentje:

Ha úgy lennék vele ahogy te, akkor én is utálnálak titeket.

Rengeteg rossz tapasztalatom van.

De a helyes megoldás az,amit a 6-os ír.

Nem vagyok büdös, elhiheted!:)

2015. márc. 10. 20:53
 13/18 anonim ***** válasza:
Én adnék de általában az előítéletek miatt nem adnak. Nálunk a tesóm olasz családba házasodott és hasonló volt a szitu. "Csóró kis kelet európairól" azt gondolták, hogy csak a pénz miatt akar férjhez menni és azt mondták, hogy barbár és megkérdezték, hogy nálunk van-e Tv. Hát nem volt túl kellemes amikor kint voltam látogatóban. De hogy mondjak valamit a két hazai kisebbség védelmében is: Gyerekként hegedűlni tanultam és volt egy cigány zenekar társam akit utáltam mert akármennyit gyakoroltam sosem tudtam beérni és többször megjegyzést tettem a származására. Ő viszont soha nem szólt vissza. Ma már sajnálom mind a beszólásokat és hogy inkább nem barátkoztam vele össze. Aztán a fősulin megint szar írigy voltam egy zsidó gyerekre. A fa.szom tele volt , hogy mindig 5-öst kapott olyan vizsgákon amin már nekem a kettes is nagy szám volt. Na a lényeg az, hogy belőlem az irigység mindig előítéletet, gyűlöletet váltott ki. Az előítélet pedig nem jó dolog. Ezt igazán csak az a magyar értheti aki élt már külföldön.
2015. márc. 10. 21:15
 14/18 anonim ***** válasza:

2/13: látod ezért kellene belátnod ha sok rossz tapasztalatod van velük, hogy gonosz emberek és bántanak téged akkor meg mit akarsz velük, palira vesznek

Ők nem tekintik egyenrangúnak a nemcigányokat csak a cigányokat tekintik egyenrangú félnek ez is tapasztalat, úgyhogy azért biztositsd be magad mert ha úgy alakul akkor ellened fordul mind ahelyett, hogy kiállnának melletted

Egyébként a 6-os azt tényleg jól irja, hogyha valaki normális akkor elfogadható, csak sajnos kevés az elfogadható, a legtöbb gonosz és fehérgyülölő sajnos ez az igazság

És ők üldöznek általában mindenkit a fajgyűlölet meg a megkülönböztetés témájával

2015. márc. 10. 23:25
 15/18 anonim ***** válasza:
Adnék neki esélyt... a menekülésre, és 20 méter előnyt.
2015. márc. 11. 00:03
 16/18 anonim ***** válasza:

#12 egy értelmetlen és végtelen spirálba vezető érv, hogy úgy kezdődött, hogy a másik vissza adta. Akinek rossz tapasztalata van, az óvatos. Túl nagy árat fizetett ezért a tapasztalatért.

De valóban látszik valakin, hogy miként viselkedik, de az nem azonos azzal, hogy ismerem a személyiségét. Szóval ha 1-2 alkalommal csak megjátsza magát valaki, és.én ezt látom, nem érdekel a.bőrszín, az nem őszinte egy kapcsolatban és nem lesz jó vége. De ez a lányomon és az asszonyon is múlik, miként reagálunk.

Nekem rossz és jó tapasztalataim is vannak. Ezért képes vagyok máshogy gondolkodni, ám,akinek csak negatív tapasztalatok dörömölnek az emlékeiben, az a megérzéseit előbbre fogja tartani mint a liberális (liberos) elveket. Valószínűleg nem is fogsz egy ilyen embertől áldást kapni, ha a lányát célzod meg.

2015. márc. 11. 01:08
 17/18 A kérdező kommentje:

Én beismerem,hogy a cigányok provokálták ezt a ki.

De ne ítéljünk el embereket a származásuk miatt.Ne vegyük egy kalap alá az összeset,mert vannak jók is és,ha a jót elítéled a származása miatt, akkor te sem vagy jobb.

2015. márc. 11. 01:42
 18/18 anonim ***** válasza:

"Ne féljetek magyarok itt vannak a cigányok"

[link]

2015. márc. 11. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!