Hogy legyek empatikusabb az emberek szemében?
Rettentően introvertált személyiség vagyok, ebből kifolyólag nincsenek barátaim, viszont sehol sem találtam hozzám hasonló, csendes lányokat. Nem érzem hogy van értelme élnem. Vézna, csúnya vagyok, és a hajam nagyon csúnyán göndör (ilyen Slash fazonú).Nyolcadikos vagyok így jövőre új környezet vár rám, azonban félek ha nem változtatok magamon (külsőleg és belsőleg is) hamar ugyanebben a helyzetben találom magam (főleg hogy valószínűleg koleszos leszek mert a suli Heves megye, én meg Nógrád megyei vagyok) Tudom hogy a kollégium nem a legjobb nekem, de a felvételit annyira elrontottam, hogy máshova még esélyem se lesz. (53 pont összesen) Emiatt is elég letört vagyok, abból a suliból nincs esélyem egyetemre. Ez nem szakmunkás, de nem is a legjobb iskola. Egyébként ha a szüleim megengedik szakmunkásba megyek, mert úgy gondolom egy jó szakemberre mindig szükség lehet, és nem is feltétlen rossz fizetéssel. Így már csak az egyetemmel tudok foglalkozást tanulni. Persze a szüleim álláspontját is megértem, mert mindegyikük szakmunkás, és azt szeretnék hogy én kitörjek. Mit tegyek hogy legyen értelme élnem, esetleg legyenek barátaim akikért érdemes legyen? Továbbá a koleszban kiket közösítenek ki?
Elnézést ha nagyon önsajnáltatónak tűnik, nem állt szándékomban, de végülis ez a tinikorban velejárója ;)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!