Ti szoktatok úton útfélen fotózni?
Figyelt kérdés
Szóval pl iskolába munkába jövet menet ha láttok valami számotokra érdekes dolgot akkor akár megálltok a kocsival is megörökíteni? Vagy ha a lakóhelyeteken elmentek sétálni virágot, épületet stb stb? Esetleg otthon a kertben? Nem fészre, hanem elsősorban magatoknak, mert szeretitek nézni ezeket a kélekt?2015. jan. 31. 14:08
11/12 anonim válasza:
Én bérházakat és szocreál épületeket szoktam fotózni. Tudom, hogy ez most "divatos", de én gyerekkorom óta érzek valami megkapót a szocreál építészet sivárságban.
12/12 anonim válasza:
Első válaszolónak:
ebben nincsen semmi rossz, gyerekként kaptam egy ruszki fényképezőgépet, és emlékszem az első dolog, amit lefotóztam nagyiék széttépett tyúkja volt, a szomszéd kutyája tépte szét. Sajnáltam, de valahogy megfogott a látvány. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!