Hogyan álmodjak ismét tudatosan?
Figyelt kérdés
Régebben sikerült vagy 2-3 alkalommal, aztán meguntam, mert hiába ráébredtem álmomban, hogy ez csak egy álom, nem tudtam irányítani sok dolgot és így is álomként érzékeltem. Akkor úgy sikerül elérnem, hogy 1-2 óránként körbenéztem, és megkérdeztem magamtól, hogy álmodom, vagy ez a valóság? Igen, ez a valóság, feleltem. Most úgy próbálkozom, hogy ráírtam pár betűt a kezemre, ami utal egy dologra, ha ez nem lesz ott álmomban, akkor majd ráébredek, hogy ez egy álom, mert mától kezdve mindig újraírom, hogy erősen látszódjon, teljesen megszokott legyen. Ez így jó? Mit tegyek még, hogy hatásosabb legyen?2015. jan. 30. 21:15
1/1 TheHologram válasza:
Ugyanez van velem is. Régen jól ment, most meg nem, én ráadásul csomó technikát kipróbáltam. Ez a betűs egyébként nem hangzik rosszul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!