Hogyan lehet lekoptatni azokat a nőket, akik a pénzre mennek?
Félreértés ne essék, nem vagyok gazdag. Diplomás vagyok és van egy jó munkám. 2 hónapja költöztem el otthonról.
Egészen addig a csajozásban hatalmas kerékkötő volt, hogy otthon élek. (olyan lányoknál, akik szintén otthon éltek ÉS még munkanélküliek is voltak fél éve - 1 éve!)
Most hogy külön élek szívesen ismerkedett volna velem egy korombéli (26 éves) egyedülálló anyuka. Szintén munkanélküli volt, ráadásul a szakmájával nem is tudna elhelyezkedni. Lényegtelen.
Van egy olyan sanda gyanúm, hogy csak annak köszönhető a motivációja, hogy van munkám és külön élek.
Soha sem voltam a nők kedvence, pedig nem vagyok ronda és aktívan sportolok. De most hogy telik az idő még inkább elszomorít, hogy csak a "pénzemért" kellenék. De még így is én dolgozzak meg a kapcsolatért egyedül.
Ez talán így rosszabb, mint mikor évekig nem kellettem senkinek.
Azon gondolkoztam, hogy legközelebbi ismerkedésnél azt mondom, hogy még otthon élek. Esetleg azt is, hogy munkanélküli vagyok. Mert ha tényleg én kellek az illetőnek, akkor nem fogja zavarni.
Más ötletem nincs.
26F
Kérdező, rengetek pénzvadászó ficsúr is van, sőt, még 30-40 évesen is. A leginkább jellemző az elvált, családját egy r.bancért felrúgó senkiházira, aki úgy gondolja, hogy csupán a f.rkával elintézi több hónapra, sőt több évre is azt, hogy ingyen tartassa el magát nőkkel. Aztán ha megunja, cirkuszt csinál és lelép. Ez a viselkedése forma rendkívül gyakori, illetve nem egy srác, 30-as, ismerősöm van, aki pont így trükközik. Az évek alatt összegyűjtött pénzéből pedig Saját Lakást szerez be magának.
Leginkább nagyobb városokban, de Bp-n biztos nagyon gyakori ez a stílus.
Statisztikailag kicsi az a minta, ami alapján ilyen bátor kijelentéseket, megállapításokat tehetsz.
Egyébként szép hosszú jövőt jósolok annak a következő kapcsolatnak, amit azonnal hazugsággal nyitsz. Tudod mit gyűlölnek a nők legjobban? De nem csak ők, a férfiak. Ha játszmáznak velük, próbára teszik őket. Ne csodálkozz, ha elmondod majd az igazságot, nem fog a nyakadba ugrani. Sőt, nagyon rosszul fog esni neki, mert AZT képzelted róla, hogy ő OLYAN nő. Ennél nyíltabban már csak úgy sérthetted volna meg, ha egyszerűen lek.u.r.v.á.z.o.d.
Ha még aktuális az a 26 éves anyuka, keresd fel és adj neki bizalmat. Aztán kiderül, hogy igazad lesz-e. Ha igen, még mindig leléphetsz aztán jöhetsz döngetni a melledet, hogy megmondtad.
Attól érzed magad vagyonosnak, hogy van munkád? Ez egy kissé vicces.
Én úgy látom, hogy te vagy az, aki nagyon anyagias és munkanélküli lány szóba se jöhet nálad. A mai világban bárki munkanélkülivé válhat egy pillanat alatt.
Az őszinteség jobb, legfeljebb menj gyalog a randira, ne kocsival, ha mindenképpen szerényebbnek akarsz tűnni. Ne beszélj arról, hogy van saját lakásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!