Miért ilyen az élet?
Sok lány lenéz,kinevet.
Ezek miatt önbizalmam sincs és kezdek egy senki lenni.
Pedig teszek érte,hogy ne így legyen.
Kondizok,ápolt vagyok,jo ruháim vannak.
Miért néznek le/nevetnek le azok a lányok,akik semmivel sem jobbak nálam?
Az a baj, hogy azt hiszed, hogy attól leszel valaki, hogy kondizol, jó ruháid vannak, meg ápolt vagy, pedig ezek számítanak a legkevésbé.
Az a te bajod, hogy buta vagy és csinálhatsz bármit a külsőddel, attól még egy buta maradsz, akit ki lehet nevetni. Ezt látják meg rajtad az emberek és ezért néznek le.
Egyesnek igaza van, de nem teljesen.
Figyelj, elhiszem, hogy nehez, de ne masokkal foglalkozz, ne masoknak akarj megfelelni, hanem onmagadnak! Ezt nagyon megtanultam.
Ha kinevetnek, foleg ne foglalkozz veluk, hagyd hidegen a dolgot, megha nehez, akkor is.
Ha latod, hogy leneznek, kinevetnek, inkabb mosolyogj, mintah mi sem tortent volna. Jobban fogja ez oket idegesiteni, hogy latjak lesz.rod a velemenyuket, lepereg rolad, mintha azt latjak, hogy szomorokdsz ez miatt. :)
Aki masokat lenez, kinevet, azok onmagukkal sincsenek rendben, ezzel kompenzaljak azt, hogy nincsenek megelegedve magukkal, hidd el. Ahogy irtad, ok sem jobbak nalad, ugyanolyan emberek, csak azt hiszik, hogy menok, ha masokat leneznek, ez pedig inkabb szanalmas, mert biztos nekik sem esne jol forditott esetben.
Mivel sajnos keves az onbizalmad, jobban a szivedre veszed a dolgokat, de nem szabad.
Inkabb dolgozz azon, hogy legyen onbizalmad.
"A nehez helyzetek csak erosebbe tesznek."
Biztos lesz olyan parod is, aki ugy fog elfogadni teged, ahogy vagy, csak ne akarj gorcsosen part magadnak.
Mindennek eljon a maga ideje.
Tarts onvizsgalatot inkabb, hogy mi lehet a gond es ha megtalaltad, akkor onnantol konnyebb lesz valtoztatni, ha persze szeretnel is. De ne masok kedveert, csak magad miatt.
Szamit a jo megjelenes is hidd el es amit leirtal kondi, stb. nincs vele gond, az a jo, hogy foglalkozol magaddal.
Szoval fel a fejjel, butakkal meg nem kell foglalkozni.
;)
22/L
*Visszavonom, amit az egyes valaszolorol irtam.
Attol meg nem vagy buta, nem is ismer teged, szerintem mas lehet a problema, de errol irtam fentebb, nem ismetlem magam. :)
Jo test,jo ruha,ápolt vagy...ezek is javítanak a helyzeten.
Amúgy ez az egész neten történik...
De hát ez is rosszul esik az embernek.
Nem a kulsosegeken mulik, hanem ahogy beszelsz, ahogy viselkedsz.
ha hulye vagy miert ne nevetnenek ki? A nevetes megszepiti az eletet :)
Jol van,akkor ne is írj.
Nincs erre szükségem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!