Mi az élet értelme?
Amikor az ember nagyon benne van a borúlátásban, akkor hajlamos ennyire leegyszerűsíteni a dolgokat és hajlamos továbbá elfelejteni más dolgokat. Házasság, gyerekek, pihenés, valaki rádmosolyog, horgászás, stb.
Középiskolában sajnos én is ki voltam közösítve és az kegyetlen rossz volt, én is így éreztem, mint Te, de azóta változtak a dolgok és már én sem tekintek így a világra.
Miben nyilvánul meg az egyedi életszemléleted?Nem vagy hajlandó a kitaposott ösvényt járni. Ez oké!
Most milyen egyedi ösvényen jársz? Pl. munka nélkül is megtudsz élni?
Oké, az élet sz..r, de nem csak neked, hanem mindenkinek.
Na már most ha mind összejövünk panaszkodni, akkor sem fogom magam jobban érezni, és Te sem.
Szóval szerintem próbálj meg szórakoztatóbb lenni...
Én amúgy nagyon jó társaság vagyok, szóval tereljük el a beszélgetést valami más témára.
A Lidl-ben tudtam venni cukormentes gesztenyepürét, és ennek és nagyon örülök.
Holnap pedig banános citromos muffint fogok reggelizni, már alig várom. Kedvencem a hétvégi reggeli kávézós időszak, mert az olyan meghitt és nyugis. Nagy kávérajongó vagyok. Ti milyen kávét isztok, ha isztok? Vagy más a favorit?
hát abban például megnyilvánul hogy én nem ilyen vagyok.házasodni nem akarok gyerek nem kell de nő sem.el vagyok egyedül.
alkalmi melókból.egyébként szüleim támogatnak.
a teljes munkaidőt én még hétvégén sem tudtam kipihenni.de amit szeretnék azt nem lehet enyiből megvalósitani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!