Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi az élet értelme?

Mi az élet értelme?

Figyelt kérdés
engem mindig is kiközösítettek egyedi életszemléletem miatt és mert nem vagyok hajlandó a többiek által kitaposott utat járni.így néz ki az élet egy átlag embernek :születés utána bölcsi ovi suli aztán munka munka és munka csakhogy ne halj éhen és a főnököd meggazdagodjon rajtad.majd elmész nyugdíjba és azt csinálsz amit akarsz(végre) csak akkor általában már sem erőd sem kedved sem pénzed(még mindig)....valóra váltani amit 30-50évvel korábban szerettél volna.mi értelme ennek?
2015. jan. 23. 17:58
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

Igen? :-) A víz is nagyon jó.

A csapvíznek náluk fura íze van, de kaptunk ilyen kis vízszűrő berendezést és az nagyon hasznos dolognak bizonyul.

Csapvizet vagy ásványvizet iszol?

Anyukám másik településen lakik és ott nagyon finom a csapvíz. Ott fúrt kútból jöhet.

Nagyon érdekes, hogy ilyen változó a csapvíz íze is. Vagy csak én érzek különbséget? Ti nem figyeltétek meg?

2015. jan. 23. 18:20
 12/32 anonim ***** válasza:

Régen nálunk is pocsék volt a víz, de már dunai vizet kapun, ez már finom.

Én is szeretem a kávét, de csak feketén, mindig furán néznek rám az eladók, ilyen ritka lenne?

2015. jan. 23. 18:43
 13/32 anonim ***** válasza:

Szerintem nem olyan ritka, munkatársaim között is van aki feketén issza, és unokahúgom is feketén szereti, cukor nélkül.

Bár az tény, hogy többen isszák tejjel vagy tejszínnel. Az eladók is biztosan ehhez vannak szokva, és azért néznek furcsán. :-)

Hol szoktál kávézni, ahol ilyen furán néznek? Mc café? Starbucks? Vagy más helyen?

A múltkor jártunk barátokkal a Cafe Frei-ben és igen érdekes kávéspecialitások vannak, érdemes kipróbálni.

Szoktunk menni teaházakba is, azok közül a Zöld Teknős Teaház jön be nekem a legjobban. Képzeld ez a Kozsó teaháza! Egyszer találkoztunk is ott vele. :-D Nagyon kedvesen üdvözölt minket.

Ez Budapesten van, nem tudom budapesti vagy-é.

2015. jan. 23. 18:53
 14/32 anonim ***** válasza:
Nekünk sajnos nagyon undorító ízű csapvizünk van, szinte fehér, annyira vízköves. De van itthon egy kis vízautomatánk, úgyhogy nem is kell innunk belőle szerencsére. Én egyébként csak vizet iszom, meg hetente párszor kávét (feketén, vagy egy kis tejjel)
2015. jan. 23. 20:27
 15/32 A kérdező kommentje:
nekünk van víztisztitó berendezésünk.működik,sokkal finomabb mint ami a csapból folyik.
2015. jan. 23. 20:44
 16/32 anonim ***** válasza:

Milyen érdekes hogy az élet értelméről a csap vízig jutottunk:-D Hogy hogy függ össze ez a kettő?

Végülis a víz is az élet értelme.:-D :-D

2015. jan. 23. 21:34
 17/32 A kérdező kommentje:
inkább az alapköve.hát tudunk témát váltani:)
2015. jan. 24. 01:09
 18/32 anonim ***** válasza:

Na hát ez szuper! :-)

Látjátok, ez az élet értelme, hogy itt vagyunk ilyen okosan és szépen! Mi vagyunk az értelem.

Pár kedves szó a másik emberhez, egy barátságos kérdés vagy egy mosoly és a rossz dolgok sem tűnnek olyan szörnyűnek.

Azon kell változtatni amin tudunk. Ha el tudom terelni a beszélgetést, akkor azt teszem, mert a többin úgysem tudok hirtelen változtatni. De ha eltereltem a beszélgetést, akkor lehet egy csomó pozitív hozadéka, pl megtudok számomra hasznos infókat (hogy milyen jó a víztisztító, és a kávé feketén is finom) meg talán összebarátkoznak emberek és kialakulnak kapcsolatok. Ezekből aztán tovább lehet építkezni, mert mi van ha a sok új infóból világmegváltó ötleted támad vagy megismersz egy zsenit akivel üzlettársak lesztek vagy talán a nagy szerelmedet találod meg, vagy csak szimplán sok barátot szerzel. És akkor egy apró dolog, amin változtattál, megváltoztathatja az egész életed.

Ez persze nem egyetlen egy alkalommal fog bekövetkezni, ezért kell folyton folyvást gyakorolni, hogy minél több lehetőséget adj magadnak. :-)

Ha besüppedsz és csak keseregsz akkor fentiek miatt biztosan nem változik majd semmi.

Sok sikert!

Ui: Igyatok sok vizet! És finom kávékat! :-)

2015. jan. 24. 11:43
 19/32 anonim ***** válasza:

LIKE UTOLSÓ:-D

UI:A VÍZ JÓ;-)

2015. jan. 24. 12:20
 20/32 A kérdező kommentje:

11:43 igazad van és tetszik a hozzáállásod:)

éljen a víz!:)

2015. jan. 24. 15:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!