Titeket is idegesít, vagy velem van a baj?
Nagyon idegesít, mikor az ember feltesz egy képet a gyerekéről facebookra, és egyesek még ott is a saját gyereküket ajnározzák. Pl.: "Nagyon szép a kisfiad! :) Az enyémnek is szőke a haja, és már fésülni is lehet! :)"
Mindenki elfogult a gyerekével kapcsolatban, de az reklámozza a saját képei alatt. Azt a képet nem az ő gyereke miatt nézik meg, senkit nem érdekel, hogy az ő fiának mekkor a haja. Remélem, érthető a problémám. :)
Engem eleve az idegesít, mikor valaki felteszi a gyereke képét és dicséretet vár.
Eleve fel se tenném. Nem veszélytelen a net.
Ezt nevezik beszélgetésnek.
Nem idegesít mert az emberek szoktak beszélgetni egymással, és ha van egy téma amihez hozzá tudnak szólni, akkor elmondják.
Ha valaki feltesz egy képet a gyerekéről akkor a téma a gyerek. Ha az illető a képhez oda is írja, hogy
"Józsika vállig érő göndör haja 2 évesen" akkor adja magát a téma, hogy mások is odaírják, hogy az ő gyerekük haja milyen volt..
Nincs ezzel semmi gond..Az emberek szoktak kommunikálni, és nem csak idétlenül like-ni.
Engem ennél jobban idegesít ha valaki felrakja állandóan az ebédjéről/vacsorájáról a képet. "ez a vacsora" "almás pite a sütőből"
Vagy azon akadok ki, hogy az illető éppen nyaral, de ahelyett, hogy a nyaralását élvezni a facen tölti a napját.
7óra. Éppen indulok a repülőre mert irány Afrika!! jeee
7 óra 20 perc: repülőn ülök, és ez a reggeli..
- ez a szállodám
- ez az első afrikai ebédem
- itt léptem elefántszarba
itt mosom le az elefántszart
- itt ülök a padon... etc...
Na ez idegesítő: Miért lógnak még ilyenkor is a facen??
:) Igazatok van. Tulajdonképpen ugyanaz a jelenség zavar: ezek a szemellenzős, gyerekkiposztolós anyák még mások képei alatt is a saját gyereküket nyomják.
Én egyébként nem töltök fel sok képet, ja és 32/F. :)
Ja, ne is mondd, tegye már fel a kezét, aki lát is valamit ezeken az UH-s képeken, mert én semmit.
Valaki elmagyarázhatná, mit is kell pontosan nézni, mert szégyen, nem szégyen, én nem boldogulok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!