Iskolába vagy dolgozni járni a fárasztóbb? Szerinted melyik a fárasztóbb, melyik jár több stresszel? És miért?
Figyelt kérdés
2015. jan. 19. 13:29
11/15 anonim válasza:
10-es na persze keresel egy másikat, mintha a mai világban csak úgy dobálnák a jó munkahelyeket az ember után...
12/15 anonim válasza:
Nekem technikumban 5-dikben egy hónapig tanítás sem volt csak kártyáztunk, én szívesen lennék újra diák inkább.
De kinek mi. Persze tanulni nem szerettem és dolgozni tényleg szeretek, csak nem mindegy hol és milyen körülmények között.
13/15 anonim válasza:
Én is a melóra szavaznék. Bár NEM sírom vissza a diák éveket, szívből örülök, hogy vége, hogy elmúltak a 10-es,20-as éveim. És lehet most stresszesebb, fárasztóbb de sokkal inkább ez, mint az iskola.
14/15 anonim válasza:
Iskola szerintem jóval fárasztóbb. Teszem azt, aki hétfőtől-péntekig dolgozik, napi 7-8 órát egy irodában, vagy egy laborban, az ha hazaér általában nem kell még +2-3 órát azzal pepecselni, hogy tanuljon még vagy 6 olyan tantárgyból, amit rühell. Hazaér, ha van valami projekt vagy hasonló megcsinálja (mert érdekli a munkahelye), majd azt csinál amit akar. Iskola ezzel szemben stresszes, izgulni a feleléstől/dolgozattól, sok hülye, stb.
15/15 anonim válasza:
Számomra kvázi kiegyenlítik egymást (suliban ugye házi meg tanulni sok olyan dolgot, ami nem érdekel, nem értem, nincs hozzá érzékem, de ha szarul tudom, a tanár meg a szülő is elmond mindenféle lusta hülyének... munka mellett meg az ügyintézés, házimunka, pénzbeosztás). Max. annyi a különbség, hogy ugye amíg suliba jártam, addig a szüleimmel éltem együtt, akik iszonyatos teljesítménykényszert róttak rám, és ez plusz stresszt jelentett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!