Mire jó az, hogy mindenki okostelefont akar?
Mi a jó benne? Azt látom, hogy mindenki olyat akar magának venni, és a lehető legdrágábbat, holott teljesen felesleges szerintem. Van, aki még cserélgeti is divat szerint (mert kijön egy új)... Holott teljesen ugyanazt tudja, mint a régebbi... Mire jó simogatni egész nap azt a kütyüt?
Nekem még a régebbi nyomógombos telefonom van, 4 napig bírja töltés nélkül, elfér rajta pár szám, amit néha hallgatok rajta, de egyébként csak telefonálásra használom, semmi másra. Még a facebookra is fel tudok vele menni, csetelésre is jó. De ezt is ritkán cisnálom, mert ott a számítógép, sokkal kényelmesebben lehet használni, mint azt az idióta simogatós vackot. Teljesen feleslegesnek tartom az 50-60-70 ezres telefonokat.
Nem véletlen, hogy annak a pár milliárd embernek szüksége van/lesz a nagysebességű hálózatokra..
Itt még 4G is alig fut, a világ boldogabbik részén már 5G-s hálózat szükséges a mobillal vezérelhető mindenféle munkaeszköz, háztartási berendezés, és egyéb rendőri-katonai kütyü vezérléséhez,stb...stb..
mondanom sem kell, az USA egyik városában kisérleti 6G- van.
el lehet mélázni, hogy a későbbiekben 4-5 milliárd embernek a telója mennyi helyet igényel a hálózaton..
most volt egy jövővízió a rádióban, ahol saccperkábé 50 milliárd készülék vezérlését-ellenőrzését jósolták a közeljövőben(most a drónokat nem is merem említeni)
nekem is a hűtőm már ilyen..sőt, az autómmal is lehet kommunikálni simogatóssal..
szóval mi okostelefont akarunk. és nem 50-60-70 ezrest, mert az néha behal...picivel prémiumosabbat...A fiókban ott van egy Nokia 6300, ami telefonálásra kiváló...talán mindörökké...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!