Miért olyan fura ha egy fiatal NEM akar okostelefont?
3 éve van okostelóm es eleg volt belőle ennyi. Nagydarab,stressz hogy leesik,ellopjak,az alkalmazasok kb 10%-at haszalom de ìgy is hamar lemerül es csak elvonja a figyelmemet az internet.
Nemsokara megjelenik a Nokia 215 egy olyat szeretnek. 8000 Ft lesz,l szoval nem nagy veszteseg ha elveszik,strapabíró,30 oraig kitart az akksi,es zenelejatszo is van rajta.
De a szüleim hitetlenkednek es morognak hogy miert akarok ilyen "vackot". Attól felek sunyiban vesznek egy új okostelót.( mert a regi szerzodese lejart)
Miert fura valakinek nem tetszik az okosteló?
Én is most akarom lecserélni, viszont nekem a net fontos. Igazából a gmail, a számológép, a térkép és a zenelejátszást használtam csak egyedül rajta.
Viszont jó amikor meg tudom nézni pl a menetrendet rajta.
Ezért gondolkodom én is olyan hagyományos telefonon, amin ugyanúgy elérhető a net is. Már ki is néztem, szintén Nokia.
Én is most tervezem lecserélni az enyém, de még vacillálok a billentyűzet miatt, mert az 12 gombos és gondolkodok, hogy BB kialakítás talán praktikusabb lenne.
Ezek gyors net nelkül nem működnek,az pedig nagyon draga.
Plusz nekem egyik se kell. Ha felnőtt leszek,talan...
Tök jó dolog az okosteló.
A párom ki is használja!Én viszont csak egy kis szörfögetésre a neten.
Jó dolog,mert szinte bármit lehet róla intézni.
De ha Neked hagyományos teló kell,miért ne?Nincs abba semmi fura.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!