Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen okostelefont vegyek ha...

Milyen okostelefont vegyek ha max 20e-ig ér a takaróm? Felőlem akár használt is szóba jöhet.

Figyelt kérdés

Jelenleg nem okostelefonom van, hanem egy sima kis samsung star 3-asom...Utálom is nagyon, nem is értem hogy bírtam kihúzni vele már lassan 1,5 évet. Kicsi a képernyője, iszonyat egyszerű a menüje, a netezés rajta egyszerűen lehetetlen...Mindenre azt írja hogy "Túl nagy az oldalméret" és még a wifit is nehezen találgatja meg...Még anyu vette nekem én meg igazából beletörődöm alapon nem cseréltem le. Most már eljött az ideje, hogy váltsak és legyen egy olcsóbb kategóriás okoskám. Igazából maximum 20 ezret akarok rá költeni,mivel nem nagyon van rá keretem. Most fogok jogsizni, arra kell a pénz...A nyáron pedig kocsira fogok gyűjteni. Viszont internet használatra kéne nekem egy androidos, a windows phoneok nem jöhetnek szóba, nem tetszik a csempés rendszer.

Kérdésem tehát, hogy milyen olcsó de még sem akadozó telefont ajánlanátok nekem? A lényeg, hogy beleférjen a keretbe, akár használtan. Én sony xperia arc s-t néztem, már lehet találni 20ért is kis szerencsével...De igazából tényleg tanácstalan vagyok.

Válaszokért megy a zöld! :)

2014. ápr. 27. 12:07
 1/7 anonim ***** válasza:
2014. ápr. 27. 12:18
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ennyi pénzért nem tudsz olyan androidos telefont venni, ami nem akadozik.

Vagy a csempés felülettel kell megbarátkoznod, vagy az akadozással.

2014. ápr. 27. 12:57
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Hosszú távra én inkább olyan telefonnal terveznék, amin jelenleg is friss szoftver van, és később is érkeznek rá frissítések. #1 ajánlásában lévő telefonokról ez nem mondható el, ellenben a Lumia 520-as készülék a legjobb ár-érték arányú telefon 20 ezres keretben.
2014. ápr. 27. 12:57
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Igazuk van. Nokia Lumia 520 vagy akadozós, régi telefonok amiket linkeltem.
2014. ápr. 27. 13:50
 5/7 A kérdező kommentje:

Háát...utánaolvastam és azt írják valóban gyors, de nekem annyira nem jönnek be a windows phoneok...De úgy látszik mégis csak meg kell barátkoznom vele. Sony xperia-n gondolkoztam még, mert használt de jó állapotban már lehet találni...Annak a menüje nagyon rendezett és felhasználóbarát számomra. Azért lehet ellátogatok majd egy üzletbe és megkukkantom élőbe a nokiat, hátha még is ráveszem magam...

Köszönöm a válaszokat!

Írhattok még bátran! :)

2014. ápr. 27. 14:07
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Gondolj úgy a csempékre, hogy négyzet vagy téglalap alakú widgetek, amik ráadásul élnek is (kiírják, hogy kitől milyen üzeneted jött, milyen naptárbejegyzésed van, stb.) és úgy rendezed, ahogy te szeretnéd.

Annak nem biztos hogy jó vége lesz, ha bemész egy üzletbe megnézni, mert legtöbbször az eladók semmit sem tudnak a Windows Phone-okról, sőt, amit tudnak, azt is tévesen, és félreinformálják a népet...

2014. ápr. 27. 15:20
 7/7 kutyus21 ***** válasza:
81%
Helló ne hogy vegyél régi akadozó androidos vackokat azokra már rég nincs frissítés vegyél Nokia Lumia 520-at nekem is az van 10-hónapja és imádom nem akad még 2-évig lesz frissítés rá. Tudod változtatni a csempe méretét színét háttér színt és a hátlap színeit is tudod variálni és majdnem újan meg, tudod venni 1-2 hónaposan de gondold el hogy vennék egy 2-3 éves androidos telefont se garancia kopott az egész meg, hiányos is de ezt te tudod.
2014. ápr. 27. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!