Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Öngyilkosság szerintetek...

Öngyilkosság szerintetek nehéz, erő kell?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Igazából ez nem is kérdés, hanem a idegen emberek véleményeire vagyok kíváncsi. Elég sokat gondolkodtam ezen, már egy ideje.. ,hogy miért élünk kik vagyunk stb.. miért kell ennyi mindent végig csinálni, és hogy jobb lenne meghalni, és gondolkodtam azon h megprobálnám-e megölni magam. Hát gondolatban sem voltam,annyira erős hogy megtegyem. Sokan azt mondják hogy aki öngyilkos lesz, az egy gyenge ember. DE EZ IGAZ SZERINTETEK? mert igaz, hogy nem bírja elviselni az adott fájdalmat és azért teszi meg. DE! valójában annyira erős, hogy képes arra h megtegye... szoval szerintem aki öngyilkos lesz nem egy gyenge ember... és igazábol nem tudom hogy jol gondolom-e, de aki megteszi, ahhoz is erő kell mert nem lehet egyszerű. Nektek mi a véleményetek? (Amugy nem akarok meghalni semmi ilyesmi, csak érdekel hogy ti hogyan vélelkedtek ilyen dolgokról. )

2015. jan. 16. 15:26
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
65%
Honnan tudod, hogy csak egyszer élünk? Nem tudhatod, lehet hogy amúgy is valami nagyon jó dologról beszéled le, ami utána következik vele. :D
2015. jan. 16. 23:49
 22/27 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem elég nagy bátorság kell ahhoz, hogy valaki eldobja az életét, mivel senki sem tudja mi van utána, már ha van... Könnyebb nem megtenni és élni tovább, legalábbis szerintem.

Vagy ha én nem merek öngyilkos lenni, bármennyire is akarok, akkor most bátor vagyok? Fasza...

2015. jan. 17. 01:33
 23/27 anonim ***** válasza:
Szerintem tul bonyolitottuk..XD
2015. jan. 17. 15:04
 24/27 A kérdező kommentje:
huh eléggé össze lett kavarva itt minden, de sok ember sok véleménnyel :))
2015. jan. 17. 15:29
 25/27 anonim ***** válasza:
Kérj segítséget! Családtól, ismerősöktől, szakemberektől, telefonos lelkisegély szolgálattól: 137-00 ingyenesen hívható hétfőtől szombatig 9-21 óra között Telekom és T-mobile számról.
2015. jan. 19. 09:10
 26/27 Csengu28 válasza:

Szerintem az öngyilkosságot csak gyenge emberek követik el! az tény, hogy bátorság kell, kellhet hozzá, de ha már elborult az agya az illetőnek, akkor ott már nem az erőről szól a dolog.

Hallottam egy olyanról, aki kiugrott a nem tudom már hanyadik emeleti lakásból, de túl élte.. azt mondta ez az illető, hogy megakart halni nagyon, de amint kiugrott az ablakon már meg is bánta.

2015. febr. 14. 23:53
 27/27 A kérdező kommentje:
Utolsó ez már velem is megtörtént, azaz hallottam ilyen elég megrázó :|||
2015. febr. 15. 20:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!