Kikre mondjuk, hogy ő skinhead?
Mi a történetük, kik ők? Hogy kerültek Magyarországra? Miért jöttek létre? Nagy bennem a hazaszeretet! Szinte gyülölöm a romákat (vele együtt a kínaiakat és az iszlámokat is), de nem azért mert más a bőrük színe hanem az életmódjuk miatt viszont azt is elfogadom, hogy van köztük tisztességes és normális ember. Azt is tudom ha felveszek egy fekete bakancsot fehér fűzővel, bombert, nagdrágtartót, egy terepmintás valamit és leborotválom a fejem még nem vagy/leszek az. Sajnos egyes emberek ezt divat cséljából is kezdik hordani. Szóval honnan tudom azt ha valaki skinhead? Minek minűsülnek itt gondolok arra, hogy banda, csoport stb? Tényleg olyanok mint egyes filmek leírják őket, hogy az utcán vannak és meglátnak egy mást nemzetiségűt és azt megverik? Tudom kicsit értelmetlenül írtam de megakarom őket ismerni. PLS ne küldjetek wikipedia linket, hozzáértő vagy köztük/velük elő emberek válaszát kérem. :D ;)
17/F
Bocsi a helyesírási hibáimért, az ezért van mert mobilról írok de próbálok odafigyelni rá!
Adjon az isten!!
Az előttem válaszoló jól mondja.. a mai Skin-ek többsége Neonáci. Igaz, hogy hazaszeretők, de Hitlert istenítik.. Waffen SS, Horogkereszt, Totenkopf stb.. (a Neonáci Skinekről van most szó).
Vannak, akik a jelkép miatt vannak és igaz, hogy nem szeretik a betelepült népséget, de nem verik őket.
Viszont sok olyat ismerek, én is olyan voltam, akik fanatikusan űzik a dolgot.. ha például egy nyilvánosabb helyen mész, fehér fűzővel egyedül, sokszor megbámulnak a cigányok.. Nálam is volt ilyen.. Méregetett a szemével, én pedig oda mentem, elkezdtem ordibálni, ő szinte meg sem mert szólalni, de akkor is gyomron rúgtam Steel bakancsban és megtapostam a kezeit a földön.
Nehogy már a saját országunkban, méregessenek, lenézzenek a cigányok/kínaiak/zsidók/kreolok..
Igen, a SkinHeadséget sokan választják divat céljából.. és ha balhé van, elbújnak.. ilyenek a "fotel forradalmárok"..
A SkinHeadség elég komoly dolog, nem megy egyről a kettőre.. sok mindent fel kell adni miatta, és sok idő kell, míg ténylegesen Skinnek mondhatod magad.
Azt javaslom, hogy hogyha hazaszerető vagy, nem bírod a romákat stb.. a mai világban inkább a Hungaristáknál keresd a helyed.. mostanság már a Skinek teljesen Neonáciba, nem olyan, mint amilyen anno volt!
A skinhead egy külsőség és egy életforma, amit, ha komolyan gondol valaki egy életen át megmarad. Én közel 30 éve vagyok skinhead mai napig szinte ugyanazzal a 80-100 emberrel tartom a kapcsolatot és járok koncertekre akikkel a '80-as, '90-es években.
Ebbe az életformába ugyanúgy beletartoznak a közös bulik, mint a verekedések. Soha nem a különbségeket kell nézni, hiszen az egyik Hortyt szereti, a másik Szálasit, a harmadik Hitlert, a közös múlt és a közös célok tartanak össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!