Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Skinheadek! Tényleg gáz hogy...

Skinheadek! Tényleg gáz hogy skinhead vagyok de kitűnő tanuló?

Figyelt kérdés
Osztálytársaim állandóan csesztetnek hogy a skinheadeket nem érdekli semmi meg nem tanulnak szerintem meg semmi közük hozzá mit csinálok.Bakancsban járok,farmer felhajtva,bomber meg nadrágtartó és nem divatból csinálom...Mielőtt írnátok hogy tudatlan vagyok tudom hogy a rasszista skinheadek a boneheadek de jobban hangzik hogy skin meg amugy is senki nem foglalkozik ezzel szerintem...Többi skinhead véleményére lennék kíváncsi!

2013. nov. 29. 22:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
77%
Inkább dicséretre méltó szerintem :) Bár nem vagyok skinhead, szóval nem tudom :D
2013. nov. 29. 22:15
 2/14 anonim ***** válasza:
89%
Na ide figyelj, én se vagyok egy libsi, de hogy nem a bakancstól leszel faszagyerek, az biztos. Hamarabb attól, hogy tanulsz, úgyhogy inkább erre vonalra gyúrjál rá.
2013. nov. 29. 22:16
 3/14 A kérdező kommentje:
Nem azért csinálom mert ez a menő meg f**zagyerek.
2013. nov. 29. 22:19
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Az a gáz, ha mások véleménye miatt hagyod a tanulást a fenébe és egy senki lesz belőled.
2013. nov. 29. 22:21
 5/14 anonim ***** válasza:

2.: ezt hívják stílusnak.

Valakinek a metál, valakinek a klasszikus zene, valakinek a színes, valakihez a sötét színű öltözködés passzol. Mindenkinek van egy stílusa, van aki felvállalja, van aki nem. Neki tetszik ez a fajta stílus, miért ne vállalhatná fel?

2013. nov. 29. 22:24
 6/14 anonim ***** válasza:

Érted, hordjad, ha neked az tetszik, nem arról van szó. De ha nem divatból csinálod, akkor minek foglalkozol azzal, hogy "gáz"-e ez meg az? Ha ennyire semmi közük hozzá, ami igaz, akkor ne érdekeljen, mit gondolnak.

Az, hogy jól tanulsz, mindenképp becsülendő. Azért írtam, hogy nem attól leszel valaki, hogy bakancsot hordasz, hanem attól, hogy lesz valami a fejedben, ami talán másoknak nem.

2013. nov. 29. 22:25
 7/14 anonim ***** válasza:
96%
5.: nem azt írtam, hogy ne viselje. Engem csak az bosszant, amikor valakinek az egész életvitelét ez határozza meg. És felmerül benne a hanyagság lehetősége, csak azért, mert a tanulás nem fér bele a stílusába...
2013. nov. 29. 22:27
 8/14 anonim ***** válasza:
77%
Jól teszed, hogy tanulsz. Szerintem nem jó, hogy skinhead vagy, de minden fiatalnak tartoznia kell egy bizonyos korszakban valahová. Magadtól fogod otthagyni, ahogy rájössz, hogy a gyűlölködés hülyeség. Én értékelem, hogy a tanulás fontos neked, és szerintem attól leszel egyéniség, hogy tudsz priorizálni magadtól és nem hagyod, hogy mások tegyék helyetted.
2013. nov. 29. 22:44
 9/14 anonim válasza:
Tanulj és dolgozz, tisztességben élj, olvass és sportolj, senkitől se félj.
2013. nov. 30. 16:20
 10/14 anonim ***** válasza:
12%

Gondolom szereted Magyarországot és fontos neked a népünk jövöje és ha te hasznos tagja akarsz lenni a társadalomnak és tenni Magyarország fejlődéséért akkor tanulj keményen,és menj egyetemre :)

azok a skinheadek akik csak annyit raknak hozzá a társadalomhoz mint a putris cigányok azaz isznak,nem dolgoznak stb azok nem nevezhetőek magyarnak! Ez a helyes amit te csinálsz,szóval így tovább!

2013. nov. 30. 23:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!