Most mit tegyek megbocsássak neki?
Visszatért a régi énjéhez? Akkor ők nem skinheadek, csak divatból vágták kopaszra magukat.
Szerintem csak azért csinálták mert fiatalok és kellett valaki akit piszkálhatnak. Szerintem nem gondolták komolyan.
Szerintem ne.Egyszer elárultak téged,amikor """""skinheadek""""" lettek,majd rájöttek,hogy ez nem annyiból áll,hogy bakancsot hordunk,meg cigányozunk,és befostak.Az ilyen divatskinek a legrosszabbak.Had bűnhődjenek csak.
Egy igazi skin
az én apum is fekete, és most tudtam meg, hogy a s-kin-ek így hordják a bakancsukat.... kitudja miért vettem egy fekete cipőfűzőt, na m1
szerintem ne bocsáss meg nekik, idióták, én az ilyeneket t*kön szoktam vágni, idióta s*ggf*jek akik semmit nem vesznek komolyan, de ha nem csal a memóriám egy igazi magyar sk*n általában inkább a roma származásúakat támadja, akik feltételezem voltak az ismeretségi körükben (ha csak ők nem azok voltak....)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!