Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megbocsássak a török barátomnak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ptimmy kérdése:

Megbocsássak a török barátomnak?

Figyelt kérdés
Szóval török a barátom....Nagyon féltékeny típus,olyannyira,h a munkahelyemen a kollegáimmal nem beszélhettem...Többször előfordult kisebb nagyobb veszekedés.....volt már hogy pofont is kaptam tőle....nem egyszer....De már eljutottunk odáig is,h jobban ellátta a bajomat...Szóval rendőrségre került az egész...Jelenleg nem jöhet a közelemben...csak az a baj hogy én még mindig szeretem,és minden nap beszélünk telefonon,és nem győz bocsánatot kérni,milliószor elmondja h ő soha többet nem csinál ilyent,neki ehhez a rendőrség kellett h tanuljon belőle...és nem tudom hogy mit tegyek....Megbocsássak neki vagy ne????Annyira őszintének tűnik....
2013. máj. 29. 22:01
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
-.-
2013. máj. 29. 22:02
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Ne hidd el egy szavát se!!! Kergesd el!
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen Jumurdzsákot ki kell dobni minél előbb.
 4/16 anonim ***** válasza:
Addig dobd ki míg nem darabol fel és dob belőled a Dunába egy kicsit, a Tiszába, a Gyöngyösbe a Rábába stb. aztán majd puzzle-özhetnek össze a patológián...
2013. máj. 29. 22:04
 5/16 anonim ***** válasza:
9%
ahelyett hogy magyar emberrel jöttél volna össza te liba
2013. máj. 29. 22:04
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha visszaengeded, akkor meg is érdemled hogy a kövi alkalommal félholtra verjen. Vagy egészen. Mert meg fogja tenni anyukám! Az ő vallása szerint el is vághatja a torkodat, nő vagy, nincs értéked. Max annyi mint két kecskének.

Szóval ne csinálj butaságot!

24/N

2013. máj. 29. 22:05
 7/16 anonim ***** válasza:
használd az eszedet, vannak megérzéseid, ebben senki nem tud segíteni N
2013. máj. 29. 22:05
 8/16 anonim ***** válasza:
gratulálok a kérdéshez:) megérdemled őt, ha ezek után se tudod a választ!
2013. máj. 29. 22:06
 9/16 anonim ***** válasza:

Rasszizmus ide vagy oda, én mindig azt tapasztalom, hogy az arab, török népek mind állatok.

Verik, nem tisztelik a nőiket, stb.

Elhalmozzák minden földi jóval, aztán ha megkapják a nőt, újra tárgyként tekintenek rá. Aztán ha a nő dobja őket, ismét olyanok lesznek mint a kisangyal, aztán a nő újra befogadja és minden kezdődik elölről.

Számukra ez normális, a kultúrájuk része, de a civilizált ember számára érthetetlen.

Ha visszafogadod, minden ugyanolyan lesz mint eddig. Ő ezt tanulta. Ezt látta az apjától, nagyapjától, stb.

2013. máj. 29. 22:06
 10/16 anonim ***** válasza:
Ha fátylat dobsz rá akkor megérdemled a sorsodat!
2013. máj. 29. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!