Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megbocsássak a török barátomnak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ptimmy kérdése:

Megbocsássak a török barátomnak?

Figyelt kérdés
Szóval török a barátom....Nagyon féltékeny típus,olyannyira,h a munkahelyemen a kollegáimmal nem beszélhettem...Többször előfordult kisebb nagyobb veszekedés.....volt már hogy pofont is kaptam tőle....nem egyszer....De már eljutottunk odáig is,h jobban ellátta a bajomat...Szóval rendőrségre került az egész...Jelenleg nem jöhet a közelemben...csak az a baj hogy én még mindig szeretem,és minden nap beszélünk telefonon,és nem győz bocsánatot kérni,milliószor elmondja h ő soha többet nem csinál ilyent,neki ehhez a rendőrség kellett h tanuljon belőle...és nem tudom hogy mit tegyek....Megbocsássak neki vagy ne????Annyira őszintének tűnik....
2013. máj. 29. 22:01
1 2
 11/16 aszomszedneni ***** válasza:
muszlimoknál ez már csak így megy , ha nem azt teszi a nő , amit mondanak neki akkor még talán nyilvánosan meg is kövezhetnek, ha ez neked nem tetszik , akkor keress másik barátot .
2013. máj. 29. 22:12
 12/16 anonim ***** válasza:

Hogy tehettél ilyet hogy a legnagyobb ellenséggel jöttél össze?

Elfelejtetted hogy Hunyadi János kikkel harcolt?

2013. máj. 29. 22:16
 13/16 anonim ***** válasza:
Feljelented van távolságtartói végzés de te beszélsz vele....ajjj de butus vagy te na majd felnősz mert agyilag egy 12éves korúra emlékeztetsz! Félre ne értsd nem bántásból írom.
2013. máj. 29. 22:19
 14/16 anonim ***** válasza:
tényleg ne menj belőle, hidd el megont ugyanakkora baj lesz belőle vagy még nagyobb. Épp ma jutott eszembe a lányom nélkül soha c. film. Tanulságos lenne megnézned, ott konkrétan megmutatják, hogyan bánnak a nőkkel az arab országokban. Nem véletlenül próbálták betiltani Iránban. Feltétlenül nézd meg!!!!
2013. máj. 29. 22:33
 15/16 anonim ***** válasza:
Mondd neki, hogy agizina sicarim, és hajtsd el a pibe :)
2013. máj. 29. 23:03
 16/16 anonim ***** válasza:

Ahogy most szereted, úgy tudsz majd szeretni valaki mást is, aki nem tesz ilyet veled. Nem az a baj hogy törökül beszél, hanem hogy ott ahol felnőtt, az asszonynak kuss a neve.

-Ő nem fog megváltozni.

-Van egy csomó derék legény akivel boldogabb lehetnél.

-Ha szenvedni akarsz, akkor viszont ő a te embered.

2013. máj. 30. 08:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!