Az baj ebben a világban ha 14 évesen skinhead vagyok?
Figyelt kérdés
2014. febr. 15. 17:55
2/13 A kérdező kommentje:
SkinHead...
2014. febr. 15. 18:06
3/13 anonim válasza:
Ó, igen, értettem én. Most olvasd el a kommentem szarkasztikus hangnemben.
4/13 A kérdező kommentje:
Igen skinhead...Ezen mi a vicces...-.-"
2014. febr. 15. 18:28
6/13 anonim válasza:
Vicces? Ugyan. Inkább szánalmas próbálkozásnak titulálnám egy olyan kölyöktől, akinek még a seggén a tojáshéj. Választottál egy "stílust" magadnak, ami lehet, hogy nem a "mainstream" kategóriát erősíti, de nem is legavant-gardabb dolog, ami valaha szembejött velem. Ugyanúgy követsz valamit, legfeljebb nem a legközkedveltebb divatot. De skinheadnek lenni nem valami eredeti dolog ám. Null fantázia és kreativitás, csupán majmolás. Ez az a jelenség, amire aszongyuk, hogy "megy az árral".
Abba pedig már bele sem kezdek, hogy csak a felszínét kapargatod annak, amit maga a kifejezés takar.
7/13 anonim válasza:
Én rengeteg skinheadet látok nap mint nap a suliba, de annyira buták, hogy az már fáj, de nem fogok általánosítani, de én nevetséges dolognak tartom. Mindenkinek meg van a véleménye és el is mondhatja, nem tudom miért kell ehhez letolni a hajad, egész évben azt az undorító bakancsot hordani stb stb... A legjobb, mikor a 60 kilós skinhead azt hiszi, hogy olyan kemény, aztán egy cigánynak sem mer beszólni. Szerintem aki kicsit értelmesebb az nem lesz se skinhead se hungarista sem egyéb ilyen. Bár biztos van kivétel, de én nm igazán láttam még az a baj...
8/13 anonim válasza:
Szerintem is az a legértelmesebb ember aki egyik stílusirányzatba sem áll be. Max kedveli.
9/13 anonim válasza:
Majd kinövöd a szubkultúrásdit jobb esetben......
10/13 anonim válasza:
nem baj, ha nem csak "divatszkin" (az "sz" betű szándékos) vagy mert tanultál a suliban a második vh ról és most menő hitlert isteníteni az osztályban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!