Szókincs feljesztése?
Figyelt kérdés
Van valami tippetek, hogy hogyan lehetne leghatékonyabban fejleszteni a szókincsemet? Itt most nem arra gondolok, hogy gyakorlatilag olyan szavakat használjak, amiket sokan meg se értenek, csak még is legyen választékosabb...minden értelmes választ köszönök!2015. jan. 11. 16:15
21/24 A kérdező kommentje:
Egyik választ se szóltam le, de lássátok már be, hogy elmondja nekem, hogy legyek marketinges, meg kezdjek mlm üzletbe, csak azért hogy szókincsemet fejlesszem nevetséges, most attól függetlenül hány éves vagyok...Az olvasást pedig nem szóltam le, csak elmondtam, hogy olyasmikre terjed ki az érdeklődésem, ami nem alkalmas ilyesmikre...
2015. jan. 11. 19:15
22/24 anonim válasza:
20: Kérdező ezek után: "Csak elmondtam, hogy nem olvasok olyasmit, ami erre alkalmas bújj már el öcsi..." ezek után, hogy magadnak is megválaszoltad azt, hogy hol lehetett olvasni, h nem megfelelő számodra az az ötlet sem, ezek után inkább te bújjál el! Pá!
23/24 anonim válasza:
Ú.i.: vedd már észre magadat, az én verzióim se nevetségesek, nem volt kötelező elfogadni, de az összes létező ötletre kifogást találtál ki, nem baj??? De old meg magad!
24/24 anonim válasza:
Ezt a sok rinyát, a kérdező tuti csaj :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!