Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Meddig marad ilyen a mai világ?

Meddig marad ilyen a mai világ?

Figyelt kérdés

Meddig marad még ilyen a világ? Pénzéhes, mocskos, felszínes, alattomos, csalókkal és hazugokkal teli, amelyben aligha lehet boldogulni?

Fog javulni? stagnál? vagy rosszabb lesz?

Reménykedhetek, hogy lesz még valamikor szép is társadalmilag?

2015. jan. 9. 12:12
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Ezen én is gondoltam már, én is szeretnék reménykedni. Nézz szét, a helyzet egyre rosszabb mind a világban, mind az országban. Reménykedni szabad, hátha történik valami csoda.. de a válasz szerintem egyértelmű nem :(
2015. jan. 9. 12:17
 2/21 anonim ***** válasza:
gondolkodtam* elnézést.
2015. jan. 9. 12:17
 3/21 A kérdező kommentje:
Nem vagyok képes ebben a világban létezni :((
2015. jan. 9. 12:18
 4/21 anonim ***** válasza:
30%

Szerintem meg nem ilyen a vilag.

Te csak a sajat lelki nyomorod vetited ki az egesz vilagra.

2015. jan. 9. 12:27
 5/21 anonim ***** válasza:

A világba magunk is bele tartozunk.

És a változás rajtunk is mulik, kezdjük magunkon.

2015. jan. 9. 12:29
 6/21 anonim ***** válasza:
Amíg emberek lakják.
2015. jan. 9. 12:34
 7/21 A kérdező kommentje:

3-as Bírom a hozzád hasonlókat, akkor miért jut szinte minden napra valami politikai csalás, felesleges háborúk, diplomások éhbérért dolgoztatása.

Miért szerinted minden happy? jólvan akkor, élj boldogan !

Kezdjük magunkban a változást?

Érdekes, én még nem csaltam és nem is szándékozom. Nem vagyok pénzéhes állat, mint itt szinte mindenki az !

2015. jan. 9. 12:36
 8/21 anonim ***** válasza:

Soha nem másban kell keresni a hibát, azt kell megtenni ami módunkban áll. És nem csak az árnyékot észre venni hanem a jódolgokat is. Mert az nő meg amire tekintünk.

Vannak nálunk sokkal roszabb helyzetben lévő emberek is, ha nem vagyunk önsajnálatban akkor azt is meglátjuk.

Mindegy, hogy most hibájukból vagy mások hibáiból jutottak nehéz sorsra, de a szenvedőt kellene meglátni embertársunkban. És ha ezt meglátjuk akkor a magunk terhe már sokkal könnyebb lesz.

Vigasztalj másokat, és magad is megvigasztalódsz, mondja az írás..

2015. jan. 9. 12:38
 9/21 anonim ***** válasza:

Vigasztalhatod azt, aki diplomával csak közmunkát talál!

Tudom, hogy vannak nálam rosszabb helyzetben levő emberek is, és mégis egy fiatal, aki most szerezte a diplomáját, nem tud elhelyezkedni, csak megy vissza továbbra is a szülei nyakára, vagy elmegy egy 8 általánost végzett mellé dolgozni egy gyárba! Nyilván a munka nem szégyen, aki így értelmezi a kommentemet, az így járt..

És az sem normális, hogy míg a te szüleid 70 ezerért dolgoznak és luxus elmenni évente étterembe, addig más villákat vesz a 10 éves gyerekének..

És nem vagyok lelki nyomorult,amiért így gondolom!

2015. jan. 9. 12:43
 10/21 anonim ***** válasza:
44%

"Miért szerinted minden happy? jólvan akkor, élj boldogan !"

Nem hepi, de amin nincs modunk változtatni azon hiába mérgelődünk azzal nem fog változni semmi. Csak magunk keseredünk bele. Amugy meg a Bóldogság csak röpke pillanatok. Inkább csak a békét érhetjük el, ha elfogadjuk azt ami van MOST.

2015. jan. 9. 12:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!