Katisz kérdése:
Külföldön élő magyar család vagyunk. Kisebbik fiam neve Christopher Alex, ami itt (USA) szépen hangzó, elegáns név. Most szeretném a magyar anyakönyvezését elindítani. Mit gondoltok, használható név otthon a Christopher, vagy kérjem Kristófnak?
Figyelt kérdés
Illetve nektek mi az első benyomásotok, ha meghalljátok, hogy valakit Christophernek hívnak? Bár egyelőre nincs kilátásban, hogy hazaköltöznénk, de ha mégis, akkor nem akarom hogy negatív előítéletekkel találkozzon.2015. jan. 3. 07:06
11/12 anonim válasza:
8-as: a Christopher névvel már aligha lesz különleges valaki itthon, mikor egyes népcsoportok körében igen elterjedt ma már ez a név... és sajnos, ha meghallanám, rögtön arra asszociálnék, hogy esetleg valamilyen etnikumhoz tartozik.
Amúgy nekem a Kristóf tetszik, szerintem itthon ez az elegáns. De ha kint éltek és kint is maradtok, akkor teljesen mindegy szerintem.
12/12 anonim válasza:
én 1996 óta Christopher vagyok ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!