Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Auschwitzról "etikus" képgalér...

Auschwitzról "etikus" képgalériát Facebookra tenni?

Figyelt kérdés

Nem mocskolódás a cél, hanem tanítás, "megmutatni mi látható ott.

Mégis megszűrve a túlságosan elborzasztó dolgokat kihagyva. Etikus, szabad ezt szerintetek?

Nem zsidózást szeretnék sem itt sem ott, tényleg csak egy betekintést abba a helybe?

2015. jan. 2. 19:17
 1/10 anonim ***** válasza:
90%
Van fönt sok, szóval te is nyugodtan kitehetsz, viszont se rossz, se túl zsidósajnáló szöveget ne írj hozzá ;)
2015. jan. 2. 19:25
 2/10 A kérdező kommentje:

Nem terveztem se rossz se sajnáló szöveget írni, én ott is és azóta is vallom, hogy egyetlen értelmetlenül kioltott életért is kár legyen az haláltáborban meghalt ember, vagy a frontra kivezényelt katona...

Köszi a választ :)

2015. jan. 2. 19:28
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Azért a kérdés létjogosultsága érdekes. Az emberek félnek, hogy kirakják egy ilyen emberi tragédia képeit.
2015. jan. 2. 19:57
 4/10 A kérdező kommentje:
Ne érts félre, cseppet sem félek miatta. Inkább mások érzelmei miatt merült fel bennem a kérdés...
2015. jan. 2. 19:58
 5/10 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem ne rakj ki semmit . A borzasztókat kihagyva egy téves képet alkothatsz magadnak. Vagy rakd ki azt ami , mert úgy egész, mert az egész, az úgy borzasztó ahogy van, én voltam ott ,és láttam.
2015. jan. 2. 20:03
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

"Aki elfelejti a multat, arra vannak karhoztatva, h ujra es ujra ateljek azt."

Tehat szerintem igenis meg lehet, sot meg kell mutatni. De "izleses" keretek kozott. Tehat nem vigyorgo szelfizesre gondoltam, gunyt uzve az aldozatokbol. Nem is kell zsidozni, hiszen nem csak zsidok leltek ott halalukat.

En szemely szerint nagyon szeretnek ellatogatni oda. Esetleg kaphatnek linket, vagy kepeket? Akar privatban is. Nagyon erdekel a tema, rengeteget olvastam rola, mindket oldalrol. Szamomra felfoghatatlan, h ez az irtozatos tomeggyilkossag a 20. szazadban megtortenhetett. :(

2015. jan. 2. 20:10
 7/10 A kérdező kommentje:

Na köszönöm a válaszokat. Feltettem. Igaz senki nem merte likeolni az eddigi galériámat mindig elárasztotta a likeözön. Persze cseppet sem baj, ha már megnézik, és elgondolkodnak, elértem a célom. :)

Utolsó: egyelőre csak ismerősi körben, később nyilvánossá teszem majd a képeket.

2015. jan. 2. 22:11
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Ok. Legyszives majd jelezd itt, hogy hol elerheto.

Koszonom

2015. jan. 2. 23:16
 9/10 anonim ***** válasza:
92%

Céltalan. Mindenki látott már ilyeneket, s szinte minden hétköznap látható a tévében olyan dokumentumfilm, amelyik ezzel foglalkozik.

Később nyilvánossá teszed - írod. A minap kérdezte valaki, hogyan lehet beállítani, hogy a képeihez ne lehessen hozzászólni. Sehogy. Félő, hogy nem csak olyan aláírások lesznek, amelyek elfogadhatók.

2015. jan. 2. 23:42
 10/10 A kérdező kommentje:

Eddig a visszajelzések alapján érdemes volt tökölnöm a fotók válogatásával, feltöltésével kommentelésével. Még ha minden nap lát az ember ilyet akkor is :))

Viszont így nem hiszem, hogy nyilvános lesz, ebben igazad van a hozzászólást csak oldalak tudják korlátozni.

Zsidózásra/mocskolódásra meg nem vagyok annyira kíváncsi annyi időm meg nincs, hogy gyomlálgassak...

2015. jan. 3. 00:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!