Hogyan kezdjek neki?
Figyelt kérdés
Etikus hekker szeretnék lenni, de jelenleg a tudásom szinte nulla. Neten próbáltam utána nézni, de nem nagyon találtam normálisat. Nem tudnátok javasolni valamilyen könyvet ami alapján nekikezdhetnék? Nagyon érdekel engem ez a szakma....2014. dec. 18. 19:54
1/1 anonim válasza:
A "hekker" alapjában véve pozitív. Ennek ellenére vannak "fekete kalapos" és "fehér kalapos" hekkerek. A tudásszintjük megfelel egy programozóéval, de egy kicsit jobban, ügyesebben, meg kreatívabban kell ismerniük a programozást!
Át kell látnia, hogy a program írója hol követte el a hibát, hol hagyott lukakat, réseket a rendszerben. Ehhez jó matek, logika, kitartás és magasan képzett programozási ismeretek szükségesek! Ha ezzel készen vagy, el lehet kezdeni feltörni a programokat, melyeket rossz emberek, rossz szándékkal, hatalmas tudással írtak, ekkor te leszel a fehér-kalapos hekker!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!