Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Csak én vagyok úgy vele, hogy...

Csak én vagyok úgy vele, hogy soha ne legyen gyerekem, kivéve, ha gazdag leszek?

Figyelt kérdés
Úgy vagyok vele, hogy szegénységbe ne szülessen bele, mert semmi felelősséggel csinálni egy gyereket és úgy felnevelni, hogy soha nem kaphat meg semmit, eléggé felelőtlen. Ha gazdag leszek valaha, akkor elgondolkodom rajta, legalább az anyagi dolgokkal nem lesz gondja, ha már a világ alapból egy sz**r.. Szerintem... Ti hogy vagytok ezzel?
2014. dec. 29. 22:31
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

A szmájliaidból ítélve te sem lehetsz több, agyilag biztosan nem, de ez arra is mutat, hogy csak idegből írsz. Leányka nem vagyok, sem 16 éves, azért mondtam, hogy gimnázium előtt, hogy hátha felfogod, hogy 18 elmúltam, de látom nem sikerült.

Ne magadból indulj ki, attól, hogy te gyárban dolgozol, nincsen semmi baj, minden emberre szükség van, egyesek többre viszik, mások meg itt osztják az észt :DDDDD jeleket használva.

2014. dec. 30. 14:20
 22/23 anonim ***** válasza:

Na kicsi lánykám, akkor szövegértés. Ha te gimi előtt mondtál valamit, az nem azt jelenti, hogy már nem vagy gimis. Azt meg nem akarom elhinni, hogy nem ismered a smilekat. Nyugdíjhoz közel járó kollégáim is használják őket, de te itt fel vagy háborodva :D

Na, amúgy mi leszel, ha nagy leszel? Táncosnő?

2014. dec. 30. 18:00
 23/23 A kérdező kommentje:

Most aztán megmondtad.

De legyen igazad! Kis pisis 16 éves lányka vagyok, semmi intelligenciával, akit te most "legyőztél". Remélem így több lett az életed, és gazdagabb az amúgy is bő lelkivilágod. Ha ez volt a célod, elérted. :(

2014. dec. 30. 18:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!