Milyen foglalkozást választanátok, ha nem számítana a pénz?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy akármit csináltok, bármilyen foglalkozást választotok, mindért cserébe egy X összeget kapnátok. Más szavakkal mi álmaitok munkája?2014. dec. 29. 21:41
1/6 anonim válasza:
Animációs filmkészítő és játékprogramozó szeretnék lenni. És mellette szeretném kiadni néhány projectemet könyv formájában is. Ez lenne, ha nem számítana a pénz. Mivel számít, ezért csak az elsőt próbálom megvalósítani.
2/6 anonim válasza:
Állatmenhelyen dolgoznék szívesen, vagy állatkórházban, állatorvosi rendelőben asszisztens (azért nem állatorvos mert nem biztos, hogy be tudnék vágni egy állatba, vagy el tudnám altatni, ha már nagyon muszáj :( ). Vagy mondjuk csinálnék olyan munkát ahol lehet sokat olvasni, és azért kapnék pénzt :D Fotós is lennék (ha értenék hozzá). Igazából nem olyan komoly meg nagy dolgokat csinálnék, inkább olyat, ahol nem olyan nagy a felelősség, elég csak a jó szándék (pl nem lennék orvos, ügyvéd, mérnök).
3/6 anonim válasza:
Animáció, játékkészítés, filmkészítés és ezek minden oldala érdekelne. De ha lenne tehetségem kipróbálnám magam mint színész, fasza lehet viszont látni magad a vásznon egy jó szerepben.
4/6 anonim válasza:
Szerintem én nem vagyok egy gonosz lélek de abban biztos vagyok hogy ha bármi lehetnék egy olyan tanár lennék aki minden órán bejelenti hogy dogát irat hogy mindenki keményen tanuljon aztán pedig közölném hogy a dogát elhalasztjuk.... Vagy tesi tanár lennék és mindig futtatnám a diákokat.... :D
5/6 anonim válasza:
2. válaszoló vagyok, tanár SEM lennék :D Maximum külföldön :) (Utolsó, nem gondolod, hogy ha minden alkalommal elhalasztod a dogát, előbb-utóbb nem látnak át rajtad? :D Ráadásul nem hiszem, hogy be lennének gyulladva, hogy jaj tanulni kell mindig, mert lesz olyan, aki leszarja, és hiába fenyegeted, nem fog tanulni :D)
6/6 anonim válasza:
Álmaim munkája a hegyivezető, stewardess, FBI nyomozó. Tudom elég változatos, de ezek számomra az álom munkák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!