Melyiket választanátok: Teleportálás vagy Idöutazás
vagy Végtelen pénz vagy Testcsere (te leszel az ö testibe
de ö nem lesz a tiédbe vagy Láthatatlanság?
Figyelt kérdés
Kössz a válaszokat elöre is mindegyiket csak egyszer szabad választani!
Láthatatlanság. Az a legérdekesebb, és a legjobb szórakozás :D
2014. jún. 28. 15:41
7/13 anonim válasza:
időutazással konkrétan csak jó dolgokat vihetnék végbe
teleport - ez is jó de pl ha megcsinálok valamit akkor lehet hogy meglátnak aztán buktam onnétól
végtelen pénz - csábít de a többivel is el tudnék érni hasonló hatást
testcsere- nem hinném hogy lenne olyan akivel cserélnék, egy híresség testében sem biztos hogy jól érezném magam sokáig
láthatatlanság - szerintem ez a legmókásabb ;) :D
szóval a láthatatlanságot választom (ha lehetne 2t akkor a teleportot választanám hozzá)
2014. jún. 30. 11:58
8/13 anonim válasza:
A plusz egyet választanám, megállítanám az időt. Persze csak ha mindenki más is leáll. Akkor is sok mindent megtehetnék az 5 óra alatt hetente. Vagy csak nem csinálnék semmit. :)
2014. jún. 30. 22:37
9/13 anonim válasza:
Nem tudom hogy ki látta a Next c. filmet de én azzal a képességgel is el lennék :D
2014. júl. 1. 01:47
10/13 anonim válasza:
Láthatatlanság :D Láthatatlankodnék,de csak ha vissza is tudok változni :D és titokban mindenről tudnék, minden perverz dologról, az állam ügyeiről, lopnék, aki bármi rosszat szól hozzám az halott :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!