Hogy jöjjek rá mit akarok az életben?
Egy gyárban robotolok,gyűlölöm.Olyan szakmát tanultam,ami az elején érdekelt,a végére megutáltam.Csak azért fejeztem be,mert 22 éves lettem és muszáj volt végre egy papírt szereznem.Szeretnék tovább tanulni,előbbre jutni az életben,de gőzöm sincs mit akarok.
22 évesen nem úgy akarom leélni az életem,hogy a szüleim nyakán lakom és havi 80 ezret viszek haza.
Ők mindenben támogatnak..Csak egyszerűen nem tudom mi érdekel és már így is kifutottam az időből.. Nem akarom ezt a céltalanságot.Emellett tök szívesen belefognék valami saját dologba,de ötletem sincs,sem társam,akivel csinálhatnám,hogy a mai világban mit érdemes elindítani Mo-n.. Olyan kilátástalannak érzem a jövőm..
Mivel azt írod hogy szívesen belefognál valamibe de nem tudod mibe ezért napnál világosabb hogy várod az ötleteket.
És az ötletem egyértelműen egy fiúnak szólt, és ezt nem csak én láttam így hanem az utánam szóló is.
Úgy látszik te nem vagy hajlandó tudomásul venni hogy nem ugyanaz a tanács egy lánynak mint egy fiúnak.
Mellesleg nem tudom minek ajánlgatod a helyesírási könyvet ami egyébként is helyesírási szótár.
Most még arra sem veszem a fáradtságot hogy megnézzem tényleg rossz helyre raktam-e a vesszőt.
Tételezzük fel hogy nem jó helyre raktam.
Ebben az esetben:
Köszönöm istenem hogy az a legnagyobb hibám az életben hogy nem jó helyre raktam a vesszőt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!