Emberek! Mik a terveitek az életben?
Van egy álomházam, egy ház-ideálom, olyasmit építtetni. Abban lakni egy szerető férjjel és 2-3 vagy 4 gyermekkel (nem tudom, mennyit szeretnék).
Egy kis veteményes, pár gyümölcsfa és hely a gyerekeknek sok-sok játékra.
Szerethető munka mindkettőnknek. Vagy legalábbis elviselhető, kevés túlórával.
Néhány igaz barát és sok haver, akiket néha áthívunk szalonnasütésre, bográcsgulyásra stb.
#11 voltam.
Eddig amire büszke lehetek, hogy jellemileg sikerül fejlődnöm - bár ez felemás, mert sikerül, de marha lassan és sok visszaeséssel. Illetve hogy kitartó vagyok a hobbijaimban, amik tényleg lekötnek, fejlesztenek, és van köztük, amivel a későbbiekben lehet is kezdeni valamit, ha tovább is fejlődök benne.
Nincs célom.
Eddig tanultam és dolgoztam, úgy mint az emberek 80%a.
25F
Jelentkezem egyetemre,történész leszek ha nagy leszek,illetve most januárban kezdek jégkorongozni,párommal élek,ezt szeretném megtartani,illetve ápolgatni.
Eddig ezek.Új életszakaszban meg majd lesz más.
20/L
Emlék. Minél több emlék, amit elraktározhatok az agyamban ínséges időkre.
Ezen kívül Hollandiában szeretnék kelni-feküdni. Ott élni egy színes nagyablakos házban akárkivel, és biciklivel járni mindenhová, mert az király és egészséges. Egy holland barátot és élettársat akarok. Gyereket azt nem nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!