Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Emberek! Mik a terveitek az...

Emberek! Mik a terveitek az életben?

Figyelt kérdés
Írjátok le ha van kedvetek, hogy hány évesek vagytok, mit csináltattok eddig, amire büszkék vagytok, és mik a terveitek a jövőre nézve!
2014. dec. 23. 21:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Van egy álomházam, egy ház-ideálom, olyasmit építtetni. Abban lakni egy szerető férjjel és 2-3 vagy 4 gyermekkel (nem tudom, mennyit szeretnék).

Egy kis veteményes, pár gyümölcsfa és hely a gyerekeknek sok-sok játékra.

Szerethető munka mindkettőnknek. Vagy legalábbis elviselhető, kevés túlórával.

Néhány igaz barát és sok haver, akiket néha áthívunk szalonnasütésre, bográcsgulyásra stb.

2014. dec. 24. 11:53
 12/16 anonim ***** válasza:

#11 voltam.

Eddig amire büszke lehetek, hogy jellemileg sikerül fejlődnöm - bár ez felemás, mert sikerül, de marha lassan és sok visszaeséssel. Illetve hogy kitartó vagyok a hobbijaimban, amik tényleg lekötnek, fejlesztenek, és van köztük, amivel a későbbiekben lehet is kezdeni valamit, ha tovább is fejlődök benne.

2014. dec. 24. 11:55
 13/16 anonim ***** válasza:
74%

Nincs célom.

Eddig tanultam és dolgoztam, úgy mint az emberek 80%a.

25F

2014. dec. 24. 12:12
 14/16 anonim ***** válasza:

Jelentkezem egyetemre,történész leszek ha nagy leszek,illetve most januárban kezdek jégkorongozni,párommal élek,ezt szeretném megtartani,illetve ápolgatni.

Eddig ezek.Új életszakaszban meg majd lesz más.

20/L

2014. dec. 24. 13:46
 15/16 anonim ***** válasza:

Emlék. Minél több emlék, amit elraktározhatok az agyamban ínséges időkre.

Ezen kívül Hollandiában szeretnék kelni-feküdni. Ott élni egy színes nagyablakos házban akárkivel, és biciklivel járni mindenhová, mert az király és egészséges. Egy holland barátot és élettársat akarok. Gyereket azt nem nagyon.

2014. dec. 24. 22:23
 16/16 anonim ***** válasza:
18 vagyok, eddigi teljesítményem, hogy sikerült bekerülnöm egyetemre. Ezt szeretném elvégezni, azután dolgozni, lehetőleg a diplomámmal, és levelezőn vagy estin elvégezni egy mestert. A legközelebbi "nagy" tervem, hogy megszerzem a jogsit, most kezdtem a vezetést, egyenlőre elég reménytelennek látom a dolgot, de előbb-utóbb csak meglesz. Szeretnék jól megtanulni angolul, jelenleg max. egy alapszintű nyelvvizsgára lennék képes. Szeretnék megtanulni még egy nyelven. Magánélet tekintetében nem szeretnék már futó kapcsolatokat, tényleg csak olyan emberrel akarok összejönni, akivel komolyan is gondolom a dolgot. Szeretnék egy stabil párkapcsolatot, és persze ez nagyon körülményfüggő, de 25 éves korom körül már szívesen szülnék gyereket. Akkor nyilván kéne egy ház, amire kéne pénz. Fontosnak tartom még a barátaimat, én a szüleinél is azt látom, hogy a család mellett is van idejük a barátaikra, és ezt nagyon jónak tartom. Nekem is van úgy 6-7 ember akikkel mindenképpen szeretném megőrizni a barátságot, akár egy életre.
2014. dec. 26. 01:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!