14-18 éves fiatalok! Milyen céljaitok, terveitek vannak az életben? Milyen családi légkörben éltek otthon?
A családi légköröm nyugodt,bár nagyon sokan vagyunk,de szeretetben élünk,és nem vet fel a pénz,de nincsenek gondjaink.A tervem?Háát már régóta sebész szeretnék lenni,de most először valami jó gimi szeretnék bekerülni.
14/L
Szeretnék beszélgetési szinten tudni angolul, leérettségizni, kimenni kb fél évre Nagy-Britanniába tanulgatni, fősuli...
Igazából nem tudom, mi szeretnék lenni, talán üzletasszonya, egészségügy területén dolgozó, fogalmam sincs. :)
Szerencsére az angoltudás fejlesztése elkezdődött, heti 10 órában tanulok angol, most kezdtem a 9.-et. Remélem sikerült min. egy alapfokút letennem évvégén, esetleg jövő év elején :)
Az itthon légkör normális, néha veszekednek, de nem annyira nagyon gáz, régen rosszabb volt.
14/L
előző vagyok javítok:
*heti 12 orában
*üzletasszony
Bekerülni az orvosi egyetemre, elvégezni és sebészként dolgozni itthon, vagy külföldön.
16/F
Leérettségizek, aztán kitanulok egy szakmát. Miután az megvolt, elmegyek dolgozni, és spórolok, hogy legyen pénzem, hogy egyetemre járhassak. HA azt is elvégzem, már 2 oldalról biztosítva leszel:D Itthon vagy külföldön élek - szerintem mindegy, a lényeg, hogy boldog és elégedett legyek.
A családi légkör jó, imádom a kishúgaimat, és a szüleimmel is elég jó a viszonyom.
A legfőbb vágyam mióta az eszemet tudom, hogy sok gyerekem legyen, boldog nagy családom, és olyan munkám amit szeretek csinálni, és a szeretteimnek is olyan legyen:) És legyünk egészségesek!!
A családom kicsi, csonka, de nem panaszkodom, jó életem van, sok mindent megtanulok a nehézségek által..értem itt a csonkaságra, meg a munkanélküliségre.
17/L
14 leszek decemberben
közeli céljaim egy része: kitűnő bizi, sikeres bejutás a vágyott gimibe, nyelvvizsga, jogsi, motor.
messzi céljaim: mínél messzebb Magyaro.-tól, legalább 3 gyerek, pszichológus szakma. jó családi, anyagi körülmények
nem élek jól, apám klímaxos és megkeseríti a családunk életét. anyagilag jól állunk. de semmi nincs úgy, ahogy szeretném :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!