Mi az az életben aminek eddig a legjobban örültél?
Hány éves vagy? Mit gondolsz lesz még az életedben olyan, tárgy vagy esemény aminek jobban fogsz örülni mint eddig bárminek?
Nekem ezek
Esemény: barátnő, de már nincs meg
Tárgy: Saját autóm, még mindig megvan és minden alkalommal büszkén ülök be a volánja mögé
A legjobban annak örültem, hogy elköltözhettem a szüleimtől. Gondolom lesz még aminek jobban fogok örülni ennél is.
20/L
Én is ennek örülnék a legjobban, kedves első! Hogyan sikerült?
Bocsi az offért kérdező.
Mikor megkaptam életem első igazi munkáját.
Sosem felejtem el. Ez segített oda, ahol most tartok.
26 vagyok.
1. Megmentettem egy fecske életét.
2. Egyedül nekivágtam a világnak, és eljutottam Japánba.
3. Lesz.
1, Annak örültem eddig a legjobban, hogy találkoztam egy nagyon okos, szeretetre méltó emberrel, akitől sokat tanulhattam.
2, 32 éves vagyok
3, Nem lesz soha olyan esemény, ami felülírná a régit.
esemény: kutyám, 12 éves múlt és ő az egyetlen, aki kitartott mellettem és képes szeretni
tárgy: még kiskoromban a babaháznak, amit anyukám kartondobozból csinált
Akkor örülnék a legjobban, ha a párom végre észrevenné, h én egy érző lény vagyok és nem egy játékszer, amivel akkor játszik, amikor ő akar és mikor nincs rá szüksége, akkor bevágja a sarokba.... persze most jöhet a kérdés, h miért vagyok vele... mert szeretem, sajnos
22/N
1. A kiskutyámnak. Nélküle sose volt teljes az életem.
2. A magam köré emelt falaim "elhagyásának".
Hmmm nehéz kérdés, mert szerintem ez elég változó. Akár 1-2 hónap alatt változhat. Nekem több dolog is van. Jelenleg pl. talán az tölt el legjobban boldogsággal (vagy várakozással?), hogy pár napja elkezdtem ténylegesen a saját életem, albérletbe költöztem, és most már innen fogok melóba meg suliba járni. Tök fura.
Az agy úgy működik, hogy ha egy esemény felszabadít boldogsághormont, akkor a többit addig elfelejted, és néhány pillanatig annak a dolognak örülsz a legjobban, mert ahhoz köthető a legtöbb dopamin abban a pillanatban. Tegnap ilyen volt az 1 perc 20 mp alatti 4x4es rubik kocka rakásom, ma ilyen volt az, hogy 9 év kihagyás után megtanultam egy nehezebb zongoradarabot végre, amit már nagyon régóta meg akartam tanulni (Holdfény szonáta 1. tétel).
Amiknek még nagyon örültem, és esemény kategóriába tartozik: tandemugrás, csomószor vezettem vitorlázórepülőt, amikor épp síelek vagy vitorlázok (hajó), akkor is hihetetlenül boldog vagyok. Meg még van egy csomó, amivel nem untatok most senkit :)
Tárgy: na itt már szűkebb a kör. Talán a laptopom, ami egyben az első saját számítógépem (előtte egy pentium 1-es windows 95-öm volt de kb sose kapcsoltam be, csak ha nosztalgiázni akartam egy kis doommal vagy Need for speeddel vagy vmi egyéb játékkal) és első olyan komolyabb tárgy volt, amit ténylegesen 100%-osan a saját keresetemből vettem meg (előtte még vettem egy bicajt meg sílécet, de azok kb 50 ezerbe kerültek ez a laptop meg 270 ezer).
És biztos lesznek dolgok, amiknek jobban fogok örülni (kapásból a családalapítás ide fog tartozni, ha más nem is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!